12 mituri despre bani

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]O multime de oameni raman saraci din cauza perceptiilor gresite asupra banilor.

Daca doresti sa deveni un om bogat/a, trebuie sa sti miturile cu privire la obtinerea banilor si astfel mintea se elibereaza si poate primi solutii noi .

Mitul 1: Daca as fi ales o profesie profitabila, as fi bogat.

Realitate: Milionari sunt in toate profesiile. In orice industrie poti face bani. Nu alerga pentru o cariera profitabila – tu singur poti face ca profesia ta sa fie profitabila. Cum? Facand cu pasiune si cu implicare ceea ce iti place.

Mitul 2: Daca parintii mei erau bogati si eu as fi bogat.

Realitatea: Cei mai multi dintre oamenii bogati au venit din familii sarace, altii din clasa de mijloc. Chiar si oamenii care provin din familii bogate de multe ori trebuie sa-si faca singuri averea proprie.

Mitul 3: Daca as fi fost un elev bun, as castiga o multime de bani.

Realitatea: Ai nevoie sa inveti sa pui in practica, nu in sala de lectura. Potrivit statisticilor, elevii cu note bune, de regula, nu sunt bogati pentru ca au foarte multe cunostinte dar nu le aplica.

Mitul 4: Daca eram in momentul potrivit si la locul potrivit, as fi un om de succes.

Realitatea: Oamenii foarte bogati nu au noroc si nici nu cred in noroc- ei fac totul pentru succes. Oportunitatile si succesul nu trebuiesc sa fie asteptate, e nevoie sa le creezi si sa actionezi.

Mitul 5: Daca economia tarii mele ar fi fost mai buna, as fi bogat.

Realitate: In fiecare societate si in fiecare tara exista milionari. Banii sunt pretutindeni. Si in perioadele de criza mondiala au aparut oportunitati creatoare de bani.

Mitul 6: Daca nu as avea responsabilitati fata de familie, as fi milionar.

Realitatea: Nu in responsabilitati consta problema , ci in comportamentul tau fata de ele. E nevoie sa aveti grija cu banii si sa cumparati numai necesitatile. Fa o lista cu ceea ce are nevoie familia si nu te abate de la ea si vei vedea cum se schimba lucrurile-eu am experimentat metoda asta si asa am facut chiar economii.

Mitul 7: Daca posibilitatile de a castiga o multime de bani erau inca disponibile, as fi devenit fabulos de bogat.

Realitate: Azi, posibilitatea de a castiga o multime de bani este chiar mai mare decat a fost vreodata.

Mitul 8: Daca guvernul, seful si familia mea ma sustineau, as fi castigat mai mult.

Realitatea: Cu tine se poate intampla orice. Posibil sa fiti concediat, prietenii si familia va pot intoarce spate si sotia sa dea la divort. Sunteti singurul responsabil pentru succes.

Mitul 9: Daca as avea o suma mare de bani, imediat incepeam sa investesc banii si sa-i economisesc.

Realitate: Oceanul este format din mici picaturi de apa. Sa incepeti cu putinul e normal. Daca sunteti in asteptarea multimii de bani puteți asa sa tot asteptati mult si bine. Cel mai bun timp pentru investitii si economii – chiar acum.

Mitul 10: Daca muncesc din greu, voi fi bogat.

Realitate: Exista atat de multi oameni saraci, care muncesc din greu. Bogatii nu muncesc din greu – lucreaza banii pentru ei.

Mitul 11: Pentru a face bani, e nevoie de o multime de bani.

Realitatea: Ai nevoie de bani doar pentru a apuca si incepe oportunitatile.Dupa care banii pot aduce bani daca alegi un sistem de lucru multiplicator.

Mitul 12: O munca buna duce la bogatie.

Realitate: Munca este o sursa temporara de venit.Azi ai de munca maine nu mai ai.

Sursa permanenta de venit impune ca banii sa lucreze pentru tine. Deci, indiferent ce faci, gestioneaza rezonabil banii, nu uita sa le cheltuiesti cu folos, sa investesti.

Vrei sa stii cum pot muncii banii pentru tine?

Asa cum o fac si pentru mine.Vino in echipa mea de network marketing si o vor face si pentru tine.

Mos Nicolae vine…..pentru ca stiu ca ai fost cuminte!- cu multe idei creative –doar lasa mintea sa le acceseze si fi deschis ca se poate si altfel…..trai.[/text_block]