5 Motive Descurajante ale Sistemului De Network Marketing

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Sistemul de lucru în network marketing nu este perfect dar este cu siguranţă cea mai bună alternativă dacă doreşti independenţă financiară, să lucrezi când vrei, cu cine vrei, unde vrei, cât vrei, fără şef.

Network marketing este o industrie care nu se potriveşte pentru toată lumea.

Fiica mea este actriţă şi nu se vede într-o asemenea activitate.

Condiţia numărul unu este să iubeşti oamenii şi să le oferi timp, răbdare, informaţii, soluţii pentru problemele lor.

De aceea în sistem aderă mulţi şi rămân puţini.

Iată 4 motive care duc la renunţare pe parcursul călătoriei:

1.Nu există scurtături pentru succes ci multă muncă, implicare, ieşirea din zona de confort. Disciplina, perseverenţa şi planificarea sunt elemente care stau la baza activităţii şi dacă nu eşti acolo 100% şi să lucrezi profesionist te vei descuraja şi te vei simţi că baţi pasul pe loc.

Napoleon Hill spunea că perseverenţa este o stare de spirit.De aceea ea este cultivată în fiecare zi prin acţiunile pe care le facem.

Relaxarea vine odată cu construirea reţelei stabile şi eficiente însă până atunci implicarea este calea succesului.

Nu devi milionar peste noapte şi vor apare fricile nereuşitei dar un lucru măreţ nu se face în câteva zile şi toţi care au succes fac muncă asiduuă.

2.Să te motivezi, să existe în minte optimism ….nu este uşor…..pentru că vor exista chiar prieteni apropiaţi care vor spune….nu vei reuşi pentru că…..şi vor fi infinite motive.

Ceea ce crezi despre tine este foarte important.

N-am spus ce cred alţii despre tine ci ceea ce crezi TU despre tine.

Cele mai comune credinţe pe care oamenii le au despre ei însuşi includ  “ Eu nu am ceea ce este nevoie pentru a avea succes” , „ Mereu dau greş” „ Nu merit mai mult”, „Eu sunt incapabilă de a obţine mai mult”.

Dacă sună familiar pentru tine atunci rupe lanţurile, identifică cauza .

Cum?

Creşte stima de sine şi petrece timpul cu oameni care au încredere în tine, te încurajează şi te admiră.

Stima de sine este măsura în care te simţi o persoană valoroasă din toate punctele de vedere: aspect fizic, cât de performantă eşti la job sau în afacerea ta, dacă simţi despre tine că eşti populară şi te conectezi cu oamenii pe care îi întâlneşti.

Nimeni nu a realizat ceva măreţ de unul singur.

De aceea te invit într-un mediu de lucru unde nu vei fi singură ci alături de oameni care vor crede în tine şi vor veni cu soluţii când nu mai ştii calea.

Este vital să înveţi să te conectezi cu oamenii de la inimă la inimă, să adaugi valoare, să-i ajuţi, să-i susţii, să-i inspiri, să-i ajuţi să stălucească în echipă.

3.Poţi nimeri într-o firmă de network marketing care are un plan de marketing cu multe comisioane şi după o lună de muncă să apară surpriza neplacută că în cont sunt foarte puţini bani.

Aşa că urmareşte cinci elemente care să justifice alegerea firmei:

-de câţi ani este pe piaţă pentru a avea liniştea că nu dispare peste noapte.

-cum sunt comisioanele plătite….să fie  la timp şi calculate la preţul de vânzare sau la discountul la care eşti în planul de marketing. Important, pentru că diferenţele de venit pot fi foarte mari.

-să promoveze produse de consum curent, permanent pentru a avea clienţi mereu .

Promovarea produselor de lux necesită timp şi energie consumată la maxim şi sunt destinate anumitor categorii de consumatori şi ocazional….de câte ori cumperi maşină, casă, bijuterii…etc?

-în câte ţări este prezentă compania pentru a extinde aria de contacte cu ajutorul intrumentelor on-line. Aşa poţi avea parteneri în ţările în care ai prieteni, rude ….

-poţi lăsa moştenire afacerea construită?

Iată aspecte importante care, cu siguranţa fac din afacere un start foarte bun.

4.Dacă crezi că vei construi o afacere puternică şi stabilă doar cu apropiaţi, cu bunica şi vecinul apare vestea cea tristă că nu funcţionează decât la un nivel de venit suplimentar.

O afacere pe care o doreşti de succes se face profesionist şi atunci scopul principal este să măreşti aria de recomandări pentru că doar cu oameni poţi construi măreţie. Ajuţi multe persoane să-şi împlinească visele şi ai ca efect vei avea şi tu ceea ce îţi doreşti.

Dar pentru asta trebuie să fi prezentă în viaţa multor oameni din toata lumea şi acum instrumentele on-line sunt multe gratuite doar tu să lucrezi cu ele pentru a te face cunoscută şi a caută persoane cu nevoi.

Am pentru tine un bootcamp cu 7 zile gratuite, cu informaţii cum să recrutezi cu ajutorul internetului….folosind acest sistem de lucru am ajuns eu la tine….

https://mg681.isrefer.com/go/bootcamp7zile/TFL160713/

De-a lungul acestor 7 zile, vei afla exact informațiile, care te ajută să construieşti afacerea de network marketing online, fără să mai fi nevoită să ieși din casă ca să prospectezi sau să mai contactezi persoane din piața rece, sau să ne mai pierdem timpul și banii cu cei care nu sunt potriviți pentru oportunitatea, pe care o avem de oferit.

Prima zi îți va prezenta multe concepte noi și va zdruncina modul, în care vezi industria de network marketing!

A doua zi vei afla ….

Cum ar fi să ai prospecți care să cumpere de la tine orice vinzi, fără sa mai auzi o singură obiecție ……și fără să îți mai pună o singură întrebare?

Vei afla 2 propoziții, care au avut un impact radical în afacere .

A treia zi …

Când vine vorba despre a genera prospecți, pe pilot automat, cu ajutorul internetului, sunt câteva lucruri importante, pe care trebuie să le știi ca să poți avea succes…

Există 2 tipuri de persoane, care sunt ideale (potrivite) pentru afacerea și produsele tale.

Vei afla care sunt.

A patra zi vine cu răspunsuri….

Ai avut vreun prospect care ți-a refuzat afacerea?

Te-ai întrebat vreodată, de ce oamenii refuză ofertele tale?

Ți s-a întâmplat  vreodată să ai o discuție extraordinară cu un prospect, care părea cu adevărat interesat de afacerea ta … și totuși…nu ți-a mai răspuns niciodată la telefon sau la mesaje?

A cincea zi mai aduce o explicaţie….

Dacă încă nu câștigi cât ți-ai dori din afacerea ta de network marketing, să știi că există un motiv foarte clar de ce nu se întâmplă … așa cum există și o soluție pentru această situație.

A şasea zi o să înveți o formulă simplă prin care să creezi reclame profitabile și să atragi cât mai mulți prospecți, care să vrea să îți cumpere produsele sau să se alăture afacerii tale.

Ai creat vreo reclamă până acum?

Dacă da, ai creat vreo reclamă care nu a funcționat?

Și de ce nu ai sări peste aces pas dureros și frustrant de încercare și eroare? De ce ai vrea sa pierzi bani testând lucruri?

În a şaptea zi vei înţelege că nu este vorba despre produs, nu este vorba despre planul de compensare, nu este vorba despre echipa din care faci parte.

Te vor urma oamenii, pentru că le oferi o soluție la problema lor, iar soluția vine sub 2 forme:

Persoana ta – TU. Cunoștințele tale, abilitățile tale de lider și expertiza ta. Te vor urma pentru că tu poți să îi înveți cum să își construiască afacerea și să aibe succes. 

Le oferi un sistem de marketing de construcție a afacerii, care să le rezolve problemele și este foarte important ca ei să se vadă având succes folosind acest sistem.

Cam acestea sunt ideile principale din cele 7 zile de webinarii gratuite care pot aduce pentru tine o soluţie ….fi curioasă şi urmăreştele.

Se caută oportunităţi pentru o viaţă mai bună aşa că fi acolo prezentă cu soluţii şi vei trăi bucuria unei vieţi magice alături de cei pe care îi ajuţi.

5.Vei pierde prieteni pentru că te transformi în altă persoană.

Apare un proces de dezvoltare, vei experimenta situaţii alături de cei cu care lucrezi astfel încât sistemul de valorii va fi total diferit de cel pe care îl ai în calitate de salariat.

Ca antreprenor devi lider cu viaţa ta şi în afacerea ta ceea ce aduce în mintea ta atitudinea de învingător şi nu vei accepta descurajările celor din jur.

Ştii că poţi şi că depinde doar de setarea minţii cu încredere şi curaj.

Vei dobândi aptituni care nu existau anterior dar care oferă împlinire şi satisfacţie pe parcursul aventurii.

Vei accepta provocări care vor creşte stima de sine.

Vei acorda atenţie relaţiilor interumane şi mai puţin televizorului şi bârfelor la o cafea.

O carte sau un film motivaţional va fi alegerea pentru un timp de relaxare.

Nu trăim atât de mult pe cât ne imaginăm şi este minunat că există oportunităţi care ne pot oferi timp de calitate cu familia noastra.

Decizia de a schimba viaţa noastră ne aparţine.

Intră în business cu hotărâre maximă având ca singura optiune REUŞITA !

Chiar dacă vor fi şi eşecuri, ele sunt teste pentru a-ţi verifica determinarea de a ajunge la succesul pe care ţi-l doreşti!

Îmi doresc ca  TU să conştinetizezi că….
Viaţa şi sănătatea ta, valorează mult mai mult decât un salariu minim pe economie…

Că poţi avea timpul tău cu cei dragi fără să te uiţi la ceas…..

Că poţi avea concedii fără să depinzi de un şef care să-ţi facă programarea timpului când poţi pleca…..

Că tu valorezi mult mai mult decât crezi…..

Dacă simţi teama unui nou început, teama de eşec, teama de schimbare îţi dau o veste bună-şi eu am simţit asta însă voi fi lângă tine pas cu pas şi vei depăşi aceste sentimente.

Ca o concluzie…nu știu în ce moment al vieții tale ești acum și dacă dorești o schimbare în viaţa ta …..dar….

Dacă îţi DOREŞTI ŞI TU….
-un business propriu dar şi timp liber pentru familie
-să ajuţi oamenii să traiască mai bine dar şi nevoile tale să fie împlinite
-să munceşti serios dar fără şef şi cu programul ales de tine
-să te dezvolţi personal, într-un mediu pozitiv dar fără investiţii financiare uriaşe
-să nu mergi la un program de lucru zilnic de opt ore şi totuşi să câştigi de câteva   ori mai  mult muncind la visul tău câteva ore pe zi
-să ai o “ asigurare de sănătate” pe termen lung având acces la cele mai bune resurse naturale pentru îngrijirea ta şi a celor dragi
-să stai acasă şi să poti lucra on line oriunde în lume
-să-ti dezvolţi abilitaţile antreprenoriale şi de leadership în cadrul unei echipe cu experienţă
– să ieşi dintr-o afacere clasică obositoare, cu controale si fiscalitate apăsătoare şi totuşi să valorifici experienţa dobandită până acum
-să fii consultant de stil de viaţă şi să-ţi construieşti un venit rezidual pentru generaţiile următoare …..

Acționază chiar dacă îți este….frică.

Frica dispare sigur în momentul ACȚIUNII.

Ştii… Avem nevoie de un scop. Avem nevoie de un sens şi de o direcţie. Altfel, s-ar putea să ne simţim ca un şoricel într-o roată care tot de fuga lui, nu se mai poate opri.

E nevoie să te opreşti şi să reflectezi.

De ce fac asta? Ce e aici bun pentru mine? Daca nu ţi-ai găsit SCOPUL, e greu sa menţii FOCUL.

Urmează-ți visul până ajungi în vârf!

Mult success si curaj!

Cu mult drag,

Mariana Stănescu

 

[/text_block]