Motivul Nr. 1: Facem o listă cu dorințe și apoi ne rugăm să se îndeplinească

Nu putem doar să scriem o listă la început de an cu ceea ce vrem, să o punem într-un sertar și apoi să uităm de ea tot anul cu speranța că ceva se va schimba. Este nevoie să devim strategice legat de lista cu obiective și să acționăm asupra lor într-un mod consecvent, perseverent.

Motivul Nr. 2: Obiective clare ca noroiul

Obiectivele sunt clare? Se crează o imagine în minte în momentul în care ne gândim la acel obiectiv? Pentru a face creierul să funcționeze la capacitatea sa maximă este nevoie de instrucțiuni clare. Creierul nostru are nevoie să vadă obiectivul și realizarea lui înainte de a pune motoarele în funcțiune pentru a îl îndeplini.

De aceea obiectivele clare pot fi duse la îndeplinire.

Motivul Nr. 3: Doar vorbe

Setarea unui obiectiv este doar punctul de pornire. Este nevoie de ACȚIUNE în direcția țintei stabilite și de implementarea de obiceiuri care să ducă la obiectivul stabilit.

Acea vorbă: „De la anul o să…… ” este folosită de persoanele care nu reușesc să ducă la bun sfârșit ceea ce își propun și doar se amăgesc.

Motivul Nr. 4: Nu se măsoară

Brian Tracy are o vorbă foarte frumoasă: „Ceea ce se masoară, se îndeplinește.” Partea mai puțin plăcută este că atunci când vine vorba de ținte, cei mai mulți oameni nu măsoară cât de aproape sau departe sunt de obiectivul stabilit. Planificarea de tip speranță (sper să se îndeplinească) funcționează rareori sau deloc.

Motivul Nr. 5: Lipsa unor persoane sau metode care să ajute să fim  consecvente

De multe ori avem nevoie și de sprijinul unor altor persoane. Cei mai mulți numim aceste persoane antrenori (coach). Ei sunt persoanele care să se asigure că vom fi consecvente și că vom duce obiectivele până la capăt. Dacă nu vrei să îți iei un coach ai nevoie de o metodă care să te păstreze consecventă.

Oare te regăsești într-unul sau mai multe dintre aceste motive?

Dacă da, înseamnă că este nevoie să schimbi ceva și de aceea îți scriu aceste rânduri.

Dacă acest material a adus un plus de valoare în viața ta, m-aș bucura să ne cunoaștem mai bine și să aflu mai multe lucruri despre tine, mai ales dacă ești în căutarea unei soluții în viața ta acum și simți că te-aș putea ajuta.

Știu că internetul este înșelător, însă vreau să te asigur că sunt o persoană în carne și oase sinceră și dornică să te ajute să îți atingi potențialul și obiectivele propuse în această viață.

Împreună putem forma o echipă de lucru pornind de la nevoia ta.

Eu am început călătoria antreprenoriatului dintr-o nevoie financiară.

Ca mamă mă durea sufletul să-i spun fiicei mele că 3000 lei pe lună pentru întreținerea ei în Suedia depășește bugetul nostru așa că, căutarea mea a început…..

La început NU am privit-o ca o afacere ci doar ca o direcție în care completam un venit suplimentar însă experiența mea ca și economist nu m-a lasat să nu observ mai mult decât o acțiune de moment.

Am început să analizez modelul de business construit pe conceptul de multiplicare a veniturilor și am înțeles diferența dintre salariul meu fix de bugetar și aceasta varianta de câstig variabil.

Câțiva ani a rămas la nivel de observare și câștig parte-time .

Nu a fost ușor să-mi schimb mentalitatea de salariat bugetar în atitudine de antreprenor însă dorința de schimbare a fost mai mare decât frica de schimbare, de un nou început.

Acum cunosc sentimentul de libertate atât financiară cât și cea a timpului meu în care mă bucur din plin de călătoriile mele în Suedia la fiica mea pentru a fi mereu alături de nepotul meu, care vreau să crească jucându-se și cu bunicii din România.

Aș fi foarte bucuroasă să știu povestea ta și mi-ar face plăcere să cunosc care a fost motivul pentru care ai accesat acest material.

Dacă și tu ești în căutare de un venit suplimentar, de timp de calitate cu familia ta, de călătorii sau chiar să ai propria afacere si nu stii cum îți pot arăta ceea ce funcționează pentru mine.

Sau poate dezvolți o afacere clasică și te-au obosit toate obstacolele care îți apar în cale mereu?

De unde știu?

Sunt economist de treizeci și patru de ani și mă uit cu durere în suflet în fiecare zi la băiatul meu, care are o afacere clasică și îl ajut cu evidența contabilă. Banii câștigați sunt în schimbul timpului cu familia lui…pleacă dimineața și ajunge seara după ce fiica lui a adormit și care tare mult își dorește un joc cu tati….

De asemenea în toți acești ani am ținut evidența contabilă la peste 15 firme de diferite domenii, astfel că am trecut prin controale de la ANAF, SANEPID, ITM, garda financiară, de mediu și lista poate continua. Și am trăit stresul alături de administratorii firmelor în fiecare etapă de evoluție a firmelor cu dificultăți financiare sau alte greutăți organizatorice.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități pentru că afacerea ta este în faliment sau vrei o schimbare pot să te ajut pas cu pas să construiești o afacere de network marketing.

Pentru că sunt într-un vehicul cu care fac o călătorie interesantă …..și care generează un venit pasiv.

Îţi ofer locul şoferului şi voi fi un GPS care îţi va arăta un drum necunoscut pentru tine dar bătătorit de mine de zece ani.

Putem începe călătoria …..

Leave a Reply

Your email address will not be published.