6 pasi prin care dorinta de a fi bogat devine reala

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Orice om care dorește să obțina victoria într-un  demers oarecare trebuie să fie dispus să își ardă vasele care l-au adus la țărm, blocându-și astfel orice cale de întoarcere.

Numai în acest fel poate fi el sigur că își menține starea de spirit cunoscută sub denumirea de DORINȚĂ ARZĂTOARE DE A CÂȘTIGA, absolut necesară pentru obținerea succesului.

Orice om care ajunge la vârsta înțelegerii își dorește să aibă bani.

Simpla dorință nu atrage neapărat după sine primirea acestor bani. Nu au acces la bogăție decât acei oameni care își doresc cu ardoare să se îmbogățească cultivându-și o stare de spirit vecină cu obsesia, după care își fac planuri concrete și stabilesc modalități prin care să obțină această bogăție, pe care le urmăresc apoi cu perseverență ce nu admite eșecul.

Metoda prin care DORINȚA de a fi bogat poate fi transmutată în echivalentul ei financiar include șase pași practici și clar definiți:

Primul pas– fixează-ți în minte suma exactă de bani pe care ți-o dorești. Nu este suficient să îți spui: ” Îmi doresc cât mai mulți bani”.  Precizează cât mai exact suma dorită( Există un motiv psihologic care explică necesitatea acestei precizii)

Al doilea pas-stabilește exact ce intenționezi să oferi pentru banii pe care îi dorești să îi câștigi( Nimeni nu poate primi ceva dacă nu oferă ceva în schimb).

Al treilea pas-stabilește o dată precisă până la care intenționezi să posezi banii respectivi.

Al patrulea pas-creează-ți un plan concret de punere în aplicare a dorinței tale și începe chiar acum, indiferent dacă te simți pregătit sau nu, să îl pui în aplicare.

Al cincilea pas– notează în scris, clar și concis, suma de bani pe care intenționezi să o câștigi, termenul limită pentru dobândirea lor și ceea ce ești dispus să oferi în schimbul lor, apoi descrie cât mai clar planul prin care intenționezi să dobândești acești bani.

Diferența între pasul cinci și ceilalți este ca acum scrii nu ai ideea doar ai în minte.

Al șașelea pas-citește cu voce tare ce ai scris la pasul anterior, de doua ori pe zi, o dată dimineața, la trezire din somn, și a doua oară seara, înainte de culcare.

ÎN TIMP CE CITEȘTI, VIZUALIZEAZĂ-TE CA AVÂND DEJA ACEȘTI BANI, PUNE PASIUNE, SIMȚIRE ȘI CREDINȚĂ ÎN ACEST PROCES DE VIZUALIZARE.

Este foarte important să urmezi instrucțiunile descrise în acești șase pași, dar cele mai importante dintre toate sunt instrucțiunile de la pasul șase.Te poți plânge că este imposibil” să te vizualizezi ca având deja banii pe care îi dorești”

Aici intervine magia DORINȚEI ARZĂTOARE.

Dacă IȚI DOREȘTI cu adevărat acești bani, până la obsesie, nu vei avea nici o dificultate în a te convinge singur că ești pe punctul de a-i obține.

Scopul acestei metode este de a te AUTOCONVINGE că îți dorești acești bani și de a deveni extrem de ferm hotărât să îi obții.

Numai oamenii care își cultivă “conștiința banilor” ajung să acumuleze o mare bogăție.

“Conștiința banilor” înseamnă să îți saturezi până într-atât mintea cu DORINȚA de a avea bani încât să te vezi deja în posesia lor, chiar înainte de a-i obține.

ȘTIU că este greu pentru că și eu lucrez la mintea mea.

Pentru un neinițiat care nu a fost educat în spiritul principiilor după  care operează mintea umană, aceste instrucțiuni pot părea nepractice.

După cum poți vedea, acești pași nu presupun nici o “muncă grea”, nici un sacrificiu personal, și nici măcar să fii naiv sau credul. Aplicarea lor nu necesită cine știe ce educație. Singurul lucru necesar pentru aplicarea cu succes a celor șase pași constă într-o imaginație suficient de vie pentru a putea înțelege că acumularea de bani nu poate fi lăsată la voia întâmplării sau a norocului orb.

Orice om care dorește să pășească pe calea realizării trebuie să înțeleagă mai întâi că toți cei care au acumulat mari averi au început prin a visa, prin a spera, prin A-ȘI DORI și prin A-ȘI FACE PLANURI înainte de a obține vreun ban.

De aceea, doresc să te fac să înțelegi cât mai limpede, aici și acum, că nu vei reuși niciodată să obții o mare avere DACĂ NU îți vei cultiva DORINȚA ARZĂTOARE de a avea foarte mulți bani și dacă nu VEI CREDE CU TOATĂ CONVINGEREA că ești pe punctul de a câștiga deja acești bani.

Concret- când îți focalizezi mintea pe suma de bani EXACTĂ pe care o dorești, te concentrezi cu ochii închiși, până când începi să vizualizezi cu adevarat suma de bani în fața ta. Faci acest exercițiu cel puțin o dată pe zi. Nu uita să faci acest lucru cu credință și cu emoție în jurul gândului pentru că mintea subconștientă acceptă și îndeplinește doar așa ordinele. Nu aștepta un plan foarte detaliat, care să cuprindă exact mărfurile și serviciile pe care intenționezi să le oferi în schimbul banilor doriți, ci vizualizează-te direct în posesia lor, CERÂNDU-I minții subconștiente să vină singură cu un astfel de plan și ASTEPTÂNDU-TE ca ea să facă acest lucru cât mai rapid. Așteaptă apoi acest plan, iar când el apare, TRANSPUNE-L IMEDIAT ÎN PRACTICĂ.

Când planul va apărea, el va fi cel mai probabil forma unei “inspirații”.

Consideră această inspirație o “telegramă” directă sau un mesaj primit de la Dumnezeu. Trateaz-o cu respect și transpune-o în practică de îndată ce o primești. Dacă nu vei face acest lucru, îți va fi imposibil să cunoști succesul.

Să-ți dau un exemplu- să spunem că ți-ai propus să acumulezi 25 000 euro anual și că intenționezi să oferi în schimbul acestor bunuri serviciile tale ca agent de vânzări.

În acest caz declarația scrisă a dorinței tale ar trebui să sune asa:

“ Până la data de 31 mai 2019 mă voi afla în posesia a 25 000 euro, care vor veni la mine sub forma unor sume parțiale în tot acest interval de timp.

În schimbul acestor bani voi oferi cele mai eficiente servicii de care sunt capabil, în cea mai mare cantitate posibilă și de o calitate maximă, acționând ca agent de vânzări al …………. (menționează produsul pe care intenționezi să îl vinzi). Am convingerea că la sfârșitul intervalului amintit mă voi afla în posesia acestei sume de bani. CREDINȚA mea este atât de puternică încât pot vizualiza deja acești bani în posesia mea. Ei nu așteaptă decât să îmi fie transferați la momentul potrivit, în schimbul serviciilor pe care internționez să le ofer. Aștept un plan de acțiune pentru acumularea acestor bani, iar atunci când îi voi primi, voi acționa imediat în conformitate cu el.”

Repetă aceste afirmații în fiecare seară și în fiecare dimineață, până când ajungi să vizualizezi în imaginația ta suma de bani pe care intenționezi să o acumulezi.

Plasează o copie a acestei declarații într-un loc la vedere, astfel încât să o poți vedea ori de câte ori te duci la culcare sau imediat după ce te trezești( până când ajungi să o memorezi perfect).

În timp ce aplici principiul autosugestiei, tu dai ordine minții tale subconștiente. Nu uita că acestea acționează EXCLUSIV pe baza instrucțiunilor susținute de EMOȚII.

Cea mai puternică și cea mai eficienta emoție este și va rămâne de-a pururi CREDINȚA.

La început totul ți se pare abstract dar nu te preocupa de acest lucru. Este firesc să fi sceptic însă el va fi înlocuit de convingere iar aceasta se va cristaliza într-o CREDINȚĂ ABSOLUTĂ.

Vei ajunge astfel într-un punct în care îți vei putea spune cu toată certitudinea “ Eu sunt stăpânul propriului meu destin, căpitanul de navă al propriului meu suflet”.

Cum? Prin puterea de a-ți influența subconștientul, bucurându-se astfel, prin intermediul acesteia , de cooperarea cu Dumnezeu.

 

 

 

[/text_block]