[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Sunt bucuroasă că apreciezi sănătatea şi doreşi să afli ce am pregătit pentru tine.

De 10 ani promovez sănătatea şi din experinţa mea, a familiei mele dar şi a celor care investesc în sănătatea lor, plantele acţionează diferit faţă de medicamente……

Avantaj-nu au efecte adverse, secundare…

Dezavantaj- ele au nevoie de timp să regleze eventualele disfuncţii aflate în corp.

Se simţe o diferenţă măcar după o lună de consum zilnic şi ideal ar fi o continuare, în funcţie de cât de cronică este afecţiunea ta.

Avem rezultate minuate pentru sănătate, însă răbdarea şi credinţa sunt esenţiale atunci când iei decizia de a echilibra sănătatea cu ceea ce a creat Dumnezeu.

Până la această vârsta-56 ani- Dumnezeu mi-a arătat că atunci când dăruieşti din inimă m-a răsplatit înzecit şi sunt recunoscătoare pentru bunătatea lui, în fiecare zi.

Vă dăruiesc din inimă ceea ce credeţi că vă ajută însă, un singur produs nu poate face o diferenţă majoră în viaţa ta.

De aceea mai jos am să pun linkuri cu video înregistrat de mine pentru a vizualiza ceea ce crezi tu că ai nevoie.

-un program de detoxifiere de 9 zile în care poţi face un refresh al corpului, resetare a metabolismului.

 

-produse de imunitate pentru copii astfel încât corpul lor să fie pregătit în faţa viruşilor, alegiilor de primavară alături de o deparazitare profundă a colonului lor.

 

-oase puternice şi articulaţii ca <unse>…la menopauză…

-colon curat….imunitate sigură 80%

 

Vizionează ceea ce crezi că este de interes pentru tine şi investeşte măcar în două produse în funcţie de nevoia ta iar eu am să-ţi ofer cadou, ca o completare la ceea ce ai nevoie.

Preţurile produselor sunt pe foreverliving.ro dar împreună vom face paşii pentru a obţine un card de reducere cu 15%  la fiecare produs în parte, de unde vei primi factura cu valoarea produselor.

Să oferim, împreună, corpului tău sau copiilor, timp de o lună de zile, un plus de sănătate.

Iată cadourile mele în funcţie de nevoia ta:

-Ceai …Aloe Blossom Herbal Tea….un amestec de plante şi condimente…boboci florari de Aloe Vera, coajă de portocală, scorţisoară, cuişoare, ghimbir, fenicul, anason, cardamon…cu multiple beneficii descrise de mine în video-urile de mai sus.

Sau

-Forever Nature Min-un complex de 12 minerale ideale pentru hipocalcemii, osteoporoză, spasmofilii, fracturi, căderea părului, unghii moi, exfoliate.

Sau

-Absorbent C- vitamina C impregnată pe suport de tărâţe de ovăz pentru a rămâne în tractul digestiv toată ziua, timp în care corpul va beneficia de protecţie în faţa virozelor, dar şi cu rol esenţial în formarea colagenului, în absorbţia fierului din  tractul intestinal, spasmofili, stoparea procesului oxidativ, reglarea metabolismului, detoxifiere.

Sau

Garlic-thyme- capsule cu usturoi şi cimbrişor-foarte eficient în deparazitare, probleme de digestie, hipertensiune arterială, infecţii fungice, colite, diabet, ciroză hepatică, ateroscleroză, diminează riscul unui accident vascular cerebral.

Sau

-Kids-multivitamine si minerale-din fructe şi citrice-roşcove, spanac, broccoli, varză, mere, merişor, roşii, lămâi…….-ce pot suplimenta hrana copiilor mofuroşi dar şi un ajutor în imunitate…..nepoata mea le adoră.

Sau

-Forever Calcium-împreună cu vitamina D şi C, magneziu vor aduce un plus de susţinere pentru sistemul osos atât copiilor în creştere cât şi pentru tine.

Sau

-Forever Daily- un complex de vitamine şi minerale din 20 legume şi fructe cu 50 de nutrienţi ceea ce va aduce corpului un plus de vigoare şi sănătate.

SAU

-Heat lotion / MSM- două creme creme ideale pentru muşchi şi articulaţii, care te vor relaxa

dar si alina acolo unde te doare.

Toate aceste produse sunt prezentate în video-urile mele şi cred cu siguranţă că pot aduce pentru tine o rezolvare pentru nevoie ta.

Îmi doresc să iei decizia să investeşti în sănătatea ta sau a copiilor şi să te bucuri de cadoul meu .

Îl ofer cu tot dragul ……

Contactează-mă şi voi asculta nevoia ta pentru a personaliza suplimentele care se pliază pentru corpul tău sau al copiilor tăi.

Cu dorinţa de a fi de ajutor,

Mariana[/text_block]