Cât de des folosești cuvântul încerc?

Vizualizează cuvântul despărțit în silabe….în….cerc….nu este așa că după ce l-ai citit simți că te învârți ca un hamster în cușcă pe rotița lui rotundă?

„Încerc” este unul din cele mai puternice cuvinte virus.

Ce sunt aceste cuvinte virus?

Sunt acele cuvinte care îți sabotează inconștient dorințele și visele, asta foarte tranșant spus.

Știm foarte bine cât de importante sunt cuvintele pe care le folosim pentru că ele ne creează acele intenții și în felul acesta reușim sau NU să realizăm ce ne propunem. Evident că sunt și alți factori care duc la împlinirea dorințelor, însă cuvintele, care sunt afirmații puternice, ne propulsează sau ne împiedică.

Haide să vedem ce ne transmite cuvântul „încerc”.

În primul rând neîncredere și implicit eșecul.Cum îți spui: „Eu încerc… apoi dacă nu iese… măcar știu că am încercat… da… am conștiința împăcată.”În cerc…..De câte ori ai ajuns la o întâlnire când ai spus: „încerc să ajung”?
Îți spui: „Păi oricum nu mi-am asumat să ajung, asta e.”
E interesant câte facem ca să fim așa-zis „împăcați. Încerc… dacă e să împărțim cuvântul înseamnă „în cerc”.
Adică ne învârtim în cerc. Atragem aceleași situații, repetăm aceleași patternuri pentru că e ușor să rămâi în zona de confort, zona hrănită de aceasta așa-zisă conștiința împăcată.
Cum acționează folosirea acestui cuvânt în viața ta!?

Să zicem că ai șansa să intri într-o relație, ai șansa să ai un job nou, și intenția pe care tu o emiți este: „păi încerc… că măcar știu că am încercat.”
Ei… tot ce se va întâmpla în relația respectivă sau la jobul respectiv este că și se vor da cât mai multe situații în care să demonstrezi că încerci.

Tu NU ești prezentă, nu dai vreo șansă reală acelei relații, acelui job, pentru că din start există neîncredere și este totul sortit eșecului.

Nu putem emite în univers dorințe confuze pentru că tot ce vom primi va fi mai multă confuzie.

Vrem încercări, vrem să demonstrăm, asta este și ceea ce vom primi.

Dacă pe parcurs nu vei decide să fii prezentă și să îți spui: sunt în această relație, sunt în acest job și vreau să văd tot ce îmi poate oferi, tot ce se va întâmpla va fi să te tot învârți în cerc.
Așadar scoate-ți din vocabular „încerc”, iar când începi ceva decide dacă vrei sau NU să fii acolo, dar fii prezentă în acea situație pentru că altfel nu vei evolua.

Când vei decide CLAR ȘI ASUMAT, vraja se va rupe și dacă e, să zicem, relația potrivită pentru tine va evolua, dacă e jobul potrivit pentru tine lucrurile se vor aranja armonios iar daca nu, totul va lua o altă direcție.Așa cum e viața când lecțiile trebuie învățate pentru a evolua.

Înspăimântător, nu?Evaluează-ți …..

ACUM toate situațiile în care ți-ai spus „încerc” și vezi unde te-au condus.

Fi prezentă în viața ta, e a TA și încetează să mai încerci.

În viață nu avem parte de repetiții, tot ce trăim se trăiește live.
Adevărul. Adevărul doare.

Dar când, vreodată, ai rezolvat un lucru de valoare din viaţa ta, cu o minciună?
Adevărul este că este greu să te schimbi în bine pentru totdeauna.
Dovadă că ai tot încercat şi te-ai întors la loc, după care iar ai încercat…şi tot aşa.
E greu pentru cine pleacă la drum cu arme puţine şi mentalitatea greşită.
Este greu pentru cel care caută scurtături
Este greu pentru cel care vrea doar să rezolve cât mai uşor şi să se vadă scăpat de problemă.
Este greu pentru cine nu înţelege că va dura, că trebuie să îşi schimbe inclusiv gândirea şi atitudinea, pentru a reuşi şi a nu se mai întoarce de unde a plecat.
Dar este absolut imposibil pentru cel care renunţă.
Pentru cel care NU renunţă, este doar greu, deci realizabil.
Iar greul devine mult mai uşor când ai o strategie bună, când ai parte de suport, de companie, de mediul care să te ajute să te comporţi altfel şi să gândeşti altfel, zi după zi.
Vorba ceea, depinde cu ce arme pleci la război.
Dacă simți că este anul în care ar trebuie să iei o decizie și să devii și tu liber și să muncești la independența ta financiară, la succesul tău, la împlinirea visurilor tale , este necesar să muncești zilnic la asta.
Constanța bate genialitatea mereu.
Dacă tot ce am scris este important pentru tine aș fi bucuroasă să ne cunoaștem și să facem împreună o călătorie cu o valiză plină de surprize….sănătate, venit financiar, călătorii, dezvoltare personală, socializare și de ce nu o prietenie frumoasă bazată pe valori umane minunate….seriozitate, perseverență, susținere, compasiune, empatie.
Mereu alături de tine,
Mariana 

Leave a Reply

Your email address will not be published.