✔️NU AM TIMP SĂ FAC ASTA  
Poate te gândești că ai un job sau un business clasic și „Nu ai timp”.
Înțeleg obiecția asta pentru că și eu am avut-o însă…
Dacă tu nu îți dai acel timp ca să îți creezi un venit rezidual, atunci vei munci până la sfârșitul zilelor cu o pensie deloc mulțumitoare…
Poate că ai un job sau un business clasic și muncești 12 ore pe zi , ești sclavul acelei companii sau a angajaților tăi (am fost și eu pe aici, știu ce vorbesc )
În concediu probabil este necesar să te programezi la începutul anului sau dacă ești antreprenor stai tot pe telefon și în concediu…  
Fiecare persoană are 24 de ore pe zi , nu-i așa?
Imaginează-ți o foaie de hârtie, pe care o împarți în 3 coloane- fiecare coloană are 8 ore.
În partea stângă sunt cele 8 ore de somn, aici nu este bine să intervenim pentru ca ai nevoie de somn pentru a reface corpul. În mijloc sunt cele 8 ore pe zi în care muncești – și pentru moment nu vrei să intervii aici. Pentru că nu poți să renunți pur și simplu la servici. Ok, în partea dreapta este coloana cu celelalte 8 ore rămase-coloana pentru a obține ceea ce vrei.  
Poți sa vizualizezi asta ?
Singurul loc de unde putem lua timp pentru a obține ceea ce vrei este coloana din dreapta. Deci dacă nu mai vrei să mergi la munca și să-ți vezi copii mergând la școală, sau pur și simplu să obții independența timpului tău, singura coloana unde poți interveni este coloana din dreapta. 
De acolo poți lua timp.
Acum imaginează-ți că nimeni nu are control asupra acelor 8 ore decât TU.
Ești super Woman și doar tu decizi ce faci în cele 8 ore.
Poți să-ți imaginezi ?
Ok, acum decide exact timpul când o sa te ocupi de business-ul tău generator de venituri pasive.
Ce înseamnă venituri pasive? Dacă nu știi….cel mai simplu de înțeles este ca și cum ai avea un apartament al tău pe care îl închiriezi și obții lunar o chirie….așa se va întâmpla și în afacerea ta…investiția ta de timp în oamenii din echipa ta îți vor genera lunar venituri.  

✔️ Poate că „Ai încercat și înainte dar nu a funcționat”  
Sunt sigură că insuccesul a fost cauzat de lipsa de instruire. De data aceasta poate să fie diferit doar dacă aplici pas cu pas tot ce primești de la mine. Materiale video sau editate sunt pregătite și așteptă să fie folosite.

✔️ O altă întrebare care probabil este în gândul tău :”POT SA AM SUCCES?”
  Cu siguranță nu poți face bani foarte mulți de la început și nimeni nu a putut , însă vom împărți imaginea de ansamblu în părți mai mici, știi vorba aceia ” un elefant se mănâncă pe bucăți „ Poate îți mai amintești când ai învățat să mergi pe bicicleta sau când a învățat copilul tău să meargă pe bicicletă, la început ai căzut apoi ai tot încercat până când ai învățat să mergi pe bicicletă….cam așa se ajunge și la succes.
Formula pentru succes este de obicei la fel : continuă să faci până îți dai seama cum se face. Unii oameni poate au fost instruiți, poate au citit sau ascultat ceva, poate au avut un mentor sau poate au făcut toate modurile greșite până au găsit soluția. Dar toate lucrurile astea au în comun faptul că au început și au făcut pur și simplu…..deci ACȚIUNEA este secretul.

✔️ Mai știu o scuză tare ca să NU te apuci „EU SUNT SCEPTICĂ”
Dacă ești sceptică, ești de-a mea!
Eu sunt groaznic de sceptică. …dar am observat că cei care la început sunt sceptici, dar mai apoi se conving și înțeleg cum funcționează sistemul, fac o treabă WOW! Cred că e și normal să fie așa, orice lucru nou este necesar să fie analizat un pic la început, să înțelegi iar apoi te apuci de treabă…..sunt aici pentru tine dispusă să-ți răspund la întrebări….  

✔️ Sunt o persoană care trebuie să se gândească bine și deci… „TREBUIE SĂ MĂ MAI GÂNDESC”  
Dacă îți trece prin cap treaba asta eu vreau să te întreb ce îți spune intuiția, este ceva ce te entuziasmează, îți place ideea, crezi că este ceva ce ai putea face, dacă ți-aș răspunde la toate întrebările sau îngrijorările? Și da, știu ce simți, și eu am simțit la fel…..
Asta este și ceea ce simți tu? Îți este teamă că nu vei avea succes în această activitate?  

✔️ Poate îți trece prin minte „CAUT CEVA SIGUR SAU UN SALARIU STABIL”  
Aici în primul rând vreau să te întreb la care loc de muncă mai ai siguranță ?
NU AI siguranță la locul de munca și cred că ești de acord cu mine !
Siguranța vine doar din abilitatea ta de a îndeplini anumite lucruri. În nici un caz nu se mai iese la pensie din același loc în care ai intrat în tinerețe. Singurul lucru care îți dă siguranță este abilitatea ta de a învăța anumite lucruri și pe care să le faci așa de bine încât aprecierea celor din jur să fie WOW!
✔️Poate te întrebi , „CEI MAI MULȚI OAMENI EȘUEAZĂ?”
  Răspunsul corect este DA!
Cei mai mulți oameni eșuează în afaceri.
Dar acest lucru este valabil pentru orice afacere, orice sport, orice profesie.
Faptul că cei mai mulți oameni eșuează este o eroare umană , nu o eroare de industrie.  

Coboară, te rog pentru un moment din mintea ta agitată care își face în permanență scenarii negative către propria ta inimă. Acolo e curajul. Fă-ți curaj, deschide inima și creierul te va urma.
Atunci când ești singură și izolată obstacolele par mari și fricile uriașe.
Dar împreună orice lucru pare mai ușor de depășit.
Poți deveni de neoprit ! Dă-ți o șansă ……. 
Cu siguranță până la sfârșitul acestei călătorii o să reușești cel mai greu lucru : îți vei da seama că și TU poți reuși. Hai să facem împreună din 2021 cel mai bun an al tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published.