Ai simțit vreodată că viața ta profesională se află într-un punct de cotitură? 
Nu ești singura care simte asta.
Mereu vor fi oameni care vor simți că a venit timpul să-și analizeze în profunzime cariera și să facă, apoi, schimbări în acest sens. Asta ar putea să însemne orice: de la a căuta o schimbare, la a te apuca din nou de învățat sau a începe o afacere pe cont propriu. Atunci când simți că ești într-un punct de cotitură, gândește-te bine la pașii pe care  să-i faci pentru a rămâne motivată, indiferent daca ceea ce îți dorești este o evoluție în cariera actuală sau o schimbare la 180 de grade.
 
Analizează care sunt lucrurile care îți lipsesc pentru a fi mai fericită. Cercetările arată că aproape jumătate din oamenii de pe piața muncii își doresc o schimbare de cariera și aproape 90% se arată deschiși către o schimbare, chiar dacă nu caută, neapărat, acest lucru. Alții sunt foarte mulțumiți de locul lor de munca, însă pur și simplu au momente când simt că bat pasul pe loc.   În ce categorie te încadrezi?
 
VREI SĂ EVOLUEZI ÎN CARIERA PE CARE O AI ÎN PREZENT?
Ești mulțumită de viața ta profesională, dar uneori simți că ai atins o limită? E posibil ca, din cauză că te-ai obișnuit prea mult cu jobul actual, să nu îți mai fi dorit atât de mult să evoluezi. O schimbare în acest sens, asumarea mai multor responsabilități sau deprinderea de noi abilități te-ar face să fii mai motivată? Caută mereu noi oportunități de a evolua și elaborează un plan bine pus la punct, cu obiective specifice, care să te ajute să evoluezi rapid.
 
EȘTI ÎN CĂUTARE DE NOI OPORTUNITĂȚI?
Simți că drumul pe care mergi acum nu ți se potrivește întru totul? O parte importanta a oricărei cariere este nevoia de a te simți împlinită. Toată lumea își dorește să se mândrească cu ceea ce realizează și să muncească pentru ceva în care are încredere. Odată cu creșterea și evoluția noastră în viața personală, obiectivele pe care ni le stabilim, pasiunile și interesele se schimbă și ele, iar asta duce, uneori, la dorința de a face schimbări în viața profesională. Poate că acum e momentul să iei în calcul câteva dintre oportunitățile pe care le ai. Cântărește bine argumentele pro si contra și ia o decizie în legătură cu drumul care simți că ți se deschide în față.
 
VREI SĂ FII PROPRIUL TĂU ȘEF?
Mulți oameni sunt făcuți să lucreze pentru ei înșiși. Studiile arată că oricine ia, la un moment dat, în considerare să înceapă o cariera pe cont propriu, dar asta nu înseamnă că toată lumea chiar și face acest pas. Fie că vorbim despre costurile inițiale sau despre sentimentul de siguranță de la jobul actual, mulți dintre cei care aleg calea antreprenoriatului fac primul pas cu un oarecare sentiment de îngrijorare. Dacă în mintea ta revine mereu gândul de a începe o afacere pe cont propriu, poate n-ar strica să faci o lista cu toate acele lucruri care te fac să bați pasul pe loc. S-ar putea să fii surprinsă să descoperi că barierele nu sunt atât de înalte pe cât credeai. Odată ce îți vei fi dat seama care dintre aceste direcții ți se potrivește mai bine, e timpul să treci la fapte și să începi să muncești cu adevărat pentru visul tău.

ALEGE SĂ EVOLUEZI ÎN RITMUL TĂU
Indiferent de direcția aleasă, schimbarea pe care urmează să o faci presupune, în mod cert, o resetare a felului de a gândi. Va trebui să renunți la abordarea clasică a laturii profesionale și să începi să te gândești mai mult la ce îți dorești cu adevărat pentru viitor. Piața muncii se schimbă în permanență și, dacă îți dorești cu adevărat să ții pasul, recompensele vor fi pe măsura eforturilor depuse.  
 
DOBÂNDEȘTE ABILITĂȚI CHEIE
Avantajul de a avea acces în permanență la atât de multă informație este că putem să ne îmbunătățim constant abilitățile profesionale. Vrei să înveți mai multe despre social media sau despre web design? Există cursuri pentru astfel de lucruri. Practic, orice abilitate profesionala la care îți dorești să fii mai bună sau orice competență noua pe care vrei să o dobândești este la un click distanță.
 
ÎNCEARCĂ VARIANTA UNUI JOB PART-TIME
Dacă vrei să-ți schimbi cariera, dar nu ești sigur de drumul pe care să mergi, un job part-time poate fi soluția. Vei putea, astfel, să dezvolți noi abilități profesionale și să obții venituri suplimentare, fără să fii nevoită să renunți la jobul actual sau să faci o investiție mare. Așa am început și eu și pot să-ți fiu parteneră de drum. Putem face împreună o călătorie interesantă.
 
TERMENUL DE VÂNZĂRI DIRECTE ÎȚI SUNĂ CUNOSCUT?
Modelul de business se bazează pe vânzarea exclusiv de produse care nu sunt disponibile în magazine, direct către clienți. Oferă flexibilitate și presupune costuri inițiale minime, ceea ce face din acest tip de business jobul suplimentar perfect, și anume acel job pe care îl poți dezvolta chiar așa cum îți dorești.
Îndrăznește să faci primii pași în direcția unei cariere mai mult decât satisfăcătoare. Ai la dispoziție mai multe instrumente ca niciodată, astfel că acum e cel mai bun moment să preiei controlul asupra propriului viitor și să începi să construiești acea cariera pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.
 
Dacă te-ai gândit măcar o dată să începi o afacere pe cont propriu, e momentul să faci acest lucru. Afacerea în care activez oferă libertatea și flexibilitatea de a-ți stabili propriile obiective și de a decide cât de mult timp vrei să investești în afacerea ta. Indiferent dacă ceea ce îți dorești e o sursa suplimentară de venit sau chiar full time ,acum e momentul ideal pentru a porni in aceasta călătorie. Mă poți contacta la 0761142178 sau lasă un mesaj si vom lua legătura. Mereu alături de tine, Mariana

Leave a Reply

Your email address will not be published.