Colon Curat…..detox eficient…

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Detoxifierea nu înseamnă cură de slăbire!

Internetul este plin de cure minune de slăbire şi detoxifiere şi, din ce în ce mai des, se pune semn de egalitate între cele două.

Cu toate acestea, o cura de detoxifiere nu este nicidecum sinonima cu una de slăbire!

Totul porneşte din însăşi raţiunea pentru care ţinem una sau alta dintre cure.

Vrem să ne recăpătăm energia, puterea de muncă, sa scăpam de oboseală, insomnie şi mici probleme de sănătate? Detoxifierea este răspunsul!

Vrem să ne recăpătăm silueta armonioasă şi să ne simţim din nou într-o formă fizică excelentă? Alegem atunci o cură de slăbire sănătoasă.

Pornind de la scopul pe care ni-l propunem……

Detoxfierea, acţiune profundă pentru întregul organism…..

De mii de ani oamenii au simtit că organismul are nevoie de detoxifiere pentru a-şi recăpăta echilibrul şi energia. La baza medicinei holistice a stat întotdeauna credinţa că bolile apar în momentul în care organismul se afla într-un dezechilibru, iar restabilirea echilibrului în organism are drept consecinţa refacerea stării de sănătate.

În procesul de detoxifiere apare şi pierderea în greutate, ca urmare a efectului suplimentelor de detoxifiere de a a reduce balonarea şi retenţia de apă.

Dar acesta nu este scopul unei cure de detoxifiere. Scopul ei principal este de a ajuta organismul să elimine o cantitate mare de toxine şi să îşi recapete energia şi echilibrul interior.

Organismul are o capacitate formidabilă de a se regenera şi de a elimina toxinele….

… Ficatul, rinichii, plămânii sunt organe care ajută la detoxifierea continuă a organismului şi la purificarea sângelui.

Vă întrebaţi atunci probabil, pe bună dreptate, care este rolul unei cure de detoxifiere?

Din păcate, din cauza vieţii moderne marcată de stres……un mod de viaţă dezorganizat şi o alimentaţie haotică şi nesănătoasă, medicamente cu efecte adverse, poluarea apei dar şi legumele şi fructele tratate chimic…….organismul nu îşi mai poate îndeplini eficient toate funcţiile care au drept scop detoxifierea şi menţinerea unui echilibru intern.

Specialiştii spun…… un om acumulează şi transportă între doua kilograme şi unsprezece kilograme „deşeuri umane” pe an.

Acestea se depun în căptuşeala tractului nostru intestinal sub formă de materie fecală veche, uscată şi mucus.

Este nevoie deci să îi dăm o mâna de ajutor şi să îl ajutăm să funcţioneze din nou în parametri optimi.

Este şi un moment prielnic dacă eşti vegetariană sau eşti în postul creştinesc pentru că programul pe care îl poţi experimenta este cu produse naturale din plante.

9 zile de detoxifiere asigura un colon curat dar si un Restart al Metabolismului și Sistemului tău Imunitar.

Nu în ultimul rând o cura de detoxifiere, ajuta organismul sa isi recapete puterea si sa avem:

  • Un nivel crescut de energie– eliminand excesul de toxine, ajutam organismul sa functioneze la capacitate maxima.
  • Digestie excelenta si o greutate optima – detoxifierea poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea problemelor de digestie si la mentinerea unei greutati adecvate
  • Mai putine procese inflamatorii– procesele inflamatorii din organism sunt reduse atunci cand avem o dieta bazata pe fructe, legume si cereale integrale. Ameliorarea acestor procese ne ajuta sa fim mai sanatosi.
  • Piele frumoasa– este primul semn pe care il vom vedea dupa o cura eficienta de detoxifiere, pielea devenind mai neteda si mai luminoasa.
  • Un sistem imunitar mai puternic– dupa detoxifiere, corpul tau dispune de o functie digestiva si limfatica mai buna. Ambele sunt esentiale pentru un sistem imunitar puternic si echilibrat.
  • Un tonus psihic mai bun– veti vedea ca odata cu toxinele, vor disparea o buna parte din gandurile negre si starile emotionale negative! Veti dormi mai bine, veti avea o gandire mai clara si energie pozitiva!

De aceea am pentru tine un film video din care vei înţelege dacă se potriveşte cu ce cauţi….

 

https://m.youtube.com/watch?v=KdJApWMY78I

 

Dacă acest material a adus un plus de valoare în viața ta, m-aș bucura să ne cunoaștem mai bine și să aflu mai multe lucruri despre tine, mai ales dacă doresti sa investesti in corpul tau si crezi că te-aș putea ajuta.

Știu că internetul este înșelător, însă vreau să te asigur că sunt o persoană în carne și oase sinceră și dornică să te ajute să îți atingi nevoia ta.

Cu dorinata de a fi folositoare,

Mariana[/text_block]