Interesant …de reținut…..de acționat….

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Foarte util…..interviul…..sigur găsești răspunsuri pentru tine…..

Dr. Horațiu Moldovan a efectuat peste 13 700 de operaţii deschise pe creier. Cel mai mic pacient are vârsta de doar 2 ani.

Dr. Horațiu Moldovan ştie să explice procese medicale complexe în cuvinte simple. Acesta a scris 55 de cărţi ştiinţifice populare şi ghiduri de studiu pentru persoanele fără o educaţie medicală. Este absolut convins că vasele noastre de sânge determină 90% din sănătatea organismului şi că bunăstarea noastră depinde de starea de curăţenie a acestora.

D-le dr Horațiu Moldovan , susţineţi constant că vasele de sânge determină 90% din sănătatea organismului ? Ne puteţi spune de ce ?

Care este cel mai mare organ din organismul uman ? Puţine persoane ştiu. Chiar şi studenţii la medicină greşesc răspunsul de cele mai multe ori. Cei mai mulţi răspund creierul şi ficatul. Cei mai educaţi spun că pielea. Dar, de fapt, cel mai mare organ este sistemul vascular.

 

Imaginaţi – vă. Dacă ‘desfăşurăm’ toate vasele de sânge din organismul uman şi le legăm într-un fir lung, lungimea acestui fir va fi de aproximativ 100.000 de kilometri.

Pentru a clarifica – lungimea ecuatorului Pământului este de 40.000 de kilometri. Se pare că “firul” format din vase de sânge ale unei singure persoane este suficient pentru a înconjura planeta de 2.5 ori.

Ce părere aveţi de această măsurătoare?

Vasele de sânge nu sunt doar tuburi prin care curge sângele. Acestea reprezintă un organ complex şi unic a cărui insuficienţă duce imediat la o inflamaţie.

Vase de sânge deteriorate la nivelul picioarelor – varice, edem persistent şi senzaţie permanentă de greutate, picioare îngheţate sau invers – o senzaţie insuportabilă de arsură. Trosnituri în călcâie. Circulaţie sanguină deficitară – nu există nici o protecţie împotriva bacteriilor, prin urmare apar micozele. Unghiile cresc dure şi fragile

Vasele de sânge înfundate care hrănesc ficatul ... Gust amar în gură. Consumaţi un pic de grăsime – râgâiţi amar.

Vase de sânge slăbite şi murdare la nivelul articulaţiilor – cartilajele se usucă. Articulaţiile trosnesc şi dor, apar problemele cu cartilajele coloanei vertebrale, hernia.

Vasele de sânge din zona oculară – simţul văzului este deteriorat, apar tulburări de vedere. Se dezvoltă cataracta. Înroşirea ochilor, care este deseori atribuită oboselii, este, de fapt, ruperea celor mai mici capilare la nivelul globilor oculari.

Circulaţia cerebrală deficitară – ameţeli şi momente de amnezie. Vi s-a întâmplat să mergeţi în bucătărie şi de îndată ce aţi ajuns, să uitaţi de ce. Sau un cuvânt bine cunoscut, frecvent folosit, pe care nu vi-l puteţi aminti. Toate acestea sunt semne de deteriorare a stării vaselor de sânge de la nivelul creierului.

Şi, desigur, regina vaselor de sânge deteriorate, Majestatea Sa Hipertensiunea. Şi hipertensiunea este mama accidentului vascular cerebral şi sora infarctului.

Vasele de sânge sunt sistemul nostru de alimentaţie, viaţa se mişcă prin aceste vase. Blocarea unei secţiuni importante a rutei şi viaţa se opreşte.

Vase de sânge ”înfundate” …….deteriorarea tuturor organelor.

Greutatea excesivă, veţi vedea într-un minut, este strâns legată de sănătatea vaselor de sânge. Organele ale căror vase de sânge sunt înfundate nu pot livra cantitatea corespunzătoare de substanţe nutritive la nivelul acestora. Prin urmare, creierul trimite semnale că trebuie să mănânci. Şi persoana respectivă mănâncă. Dar organelor le lipsesc substanţele nutritive din cauza vaselor de sânge înfundate. Creierul trimite din nou comanda – este necesar să mănânci . Şi aşa mai departe, devine un cerc vicios.

De aici dorinţa constanta de a mânca ceva, pofta de dulciuri şi grăsimi – organismul solicită calorii.

Colegii mei le spun pacienţilor: „Aveţi hipertensiune din cauza greutăţii excesive”. Aceştia confundă cauza cu efectul. Hipertensiunea nu este cauzată de greutatea excesivă. Şi greutatea excesivă nu cauzează hipertensiune.

Bine cunoscutul proverb „Fără sănătate, fericirea este imposibilă” poate fi continuat – ”Şi sănătatea este imposibilă fără vase sanguine curate”.

Prin urmare, nu voi obosi să repet: dacă doriţi să trăiţi o viaţă plină – curăţaţi-vă şi redaţi sănătatea vaselor de sânge. Vasele de sânge sunt cheia eliminării a 90% din bolile cronice, dintre care unele sunt considerate „incurabile”.

„Ce altceva afectează vasele de sânge în afara colesterolului?”

Toată lumea cunoaşte faptul că colesterolul este dăunător. Acesta este cel care înfundă vasele de sânge, îngustează lumenul şi perturbă

„COLESTEROL”

Plăcile de colesterol sunt cele care cauzează contaminarea vasculară în procent de aproximativ 65 – 70%.

Până la vârsta de 45 de ani, până la 5 kg de plăci de colesterol se acumulează în vasele de sânge ale organismului uman. Depozitele de colesterol îngustează lumenul vascular de 4-5 ori.

Imaginaţi-vă. Dacă lumenul normal al vasului de sânge este cât un deget, atunci 5 kg de placă de colesterol reduce lumenul la dimensiunea a 4 beţe de chibrit.

Plăcile de colesterol în sine nu pun în pericol viaţa. Da, calitatea vieţii este mai redusă, apar simptome precum tensiune arterială crescută, dureri de cap şi articulare, slăbiciune şi apatie.

„BLOCAREA GREUTĂŢII”

Cheagurile de sânge acumulează semnificativ mai puţin decât “doar” aproximativ 800 de grame – 1 000g. Dar pericolul acestora este că sunt instabile. În orice moment, un cheag de sânge (cheag de sânge) se poate desprinde şi face o călătorie prin vasele de sânge în căutarea unei victime.

Dacă trombul este suficient de mare, acesta “sigilează” vasul de sânge victimă. Apare ischemia – oprirea completă a fluxului sanguin la nivelul organului alimentat prin acel vas de sânge.

Accident vascular cerebral ischemic – blocarea vaselor de sânge către creier. Infarct – blocarea arterei inimii. Ischemia ficatului, colaps pulmonar, insuficienţă renală. Homoroizii nu sunt altceva decât ischemia vaselor de sânge de la nivelul rectului. Blocarea chiar şi a celor mai mici vase de sânge de la nivelul picioarelor, în timp, duce la necroză – cangrenă.

‘OXID DE CALCIU’

Oxidul de calciu la nivelul vaselor de sânge reprezintă reziduuri ale medicamentelor chimice şi aditivilor alimentari. Până la vârsta de 50 de ani se acumulează 300-400 de grame. Majoritatea depozitelor de oxid de calciu se acumulează la nivelul vaselor de sânge ale creierului. Şi o ruptură a vaselor cerebrale de sânge înseamnă accident vascular cerebral hemoragic.

„4 semne evidente şi 7 semne ascunse ale vaselor de sânge deteriorate”

Ce simptome indică faptul că vasele de sânge sunt înfundate cu „murdărie”? Cum să înţelegem că organismul strigă „Curăţă vasele de sânge în curând!”.

Înfundarea vaselor de sânge cu colesterol, cheagurile de sânge, calcificarea sunt, în esenţă, procese naturale ale înaintării în vârstă. Desigur, alimentaţia modernă, fumatul şi consumul de alcool accelerează procesul de “murdărire” de 5-8 ori. Dar suntem cu toţii oameni şi nu le putem evita, asta este lumea în care trăim.

Simptomul principal al vaselor de sânge deteriorate

Dacă aveţi diagnosticul de Hipertensiune – atunci nu puteţi să nu ascultaţi. Hipertensiunea arterială este regina vaselor de sânge deteriorate.

Suferiţi de oscilaţii de tensiune arterială? Este ridicată constant şi trebuie să luaţi medicamente? Deci, vasele de sânge sunt, Doamne fereşte, 30% curate. Restul sunt acoperite de plăci de colesterol, cheaguri de sânge şi oxid de calciu.

Prin urmare, chiar şi cel mai mic stres, schimbare de vreme, furtună magnetică afectează imediat starea generală de bine. Tensiunea arterială creşte, capul începe să vă bubuie ca bătut de un ciocan, articulaţiile sunt afectate

Patru boli cauzate de vasele de sânge deteriorate:

 • 1. ‘Hipertensiune’
  Tensiune arterială instabilă sau constant ridicată, care trebuie redusă cu medicamente. Principalul şi cel mai important indicator. Există un diagnostic de hipertensiune? Deci, vasele de sânge strigă “Curăţă-ne!”
 • 2. ‘Varice’
  Vene proeminente, inestetice, senzaţie de greutate şi durere, inflamaţie. Colesterolul şi cheagurile de sânge “blochează” valvele venoase. Treptat, apar “stelele” vasculare, care apoi se transformă într-o “reţea” vasculară. Şi reţeaua se dezvoltă în vene varicoase în toată regulap
 • 3. ‘Hemoroizi’
  Când vasele de sânge din zona rectală care drenează sângele devin blocate, nodul hemoroid se inflamează. Dacă vasele de sânge care furnizează sânge sunt primele care se înfundă, apar fisuri anale
 • 4. ‘Osteocondroză’
  Apare din cauza deficitului de sânge la nivelul cartilajului. Cartilajele se întăresc şi încep să se uzeze, neavând timp să se recupereze. Nu se regenerează şi astfel devin uscate. Îşi pierd capacitatea de a proteja oasele. Depozitele de sare nu sunt eliminate şi încep să crească necontrolat, formând o protuberanţă

7 simptome ascunse:

 • 1. Edem
  Vasele de sânge murdare nu au timp să pompeze lichidul în afară. Metabolism perturbat apă-sare. Seara, picioarele sunt inflamate, iar ciorapii lasă urme în zona gleznelor. Faţă umflată şi pungi sub ochi. Vă este imposibil să scoateţi inelele de pe degete. Abdomenul umflat este un indiciu de edem la nivelul organelor interne
 • 2. Tinnitus
  De la scârţâit abia audibil până la răcnet puternic şi ţiuituri care interferează cu capacitatea de concentrare. Aceasta este consecinţa tensiunii arteriale crescute la nivelul vaselor de sânge ale creierului, care pun presiune pe timpane
 • 3. Ameţeală
  Senzaţia de cap „băut”, episoadele de ameţeală puternice şi bruşte indică faptul că aparatul vestibular este “flămând”. Deseori, auzul are, de asemenea, de suferit
 • 4. Insomnie
  Stare de somnolenţă şi letargie, dar nu puteţi dormi când ajungeţi seara în pat? Aceasta se întâmplă din cauza deficitului de sânge la nivelul glandelor pituitare. Acestea nu mai produc melatonină – hormonul de somn
 • 5. Oboseală
  Nu aveţi deloc forţă. Nu vreţi să faceţi nimic. Doriţi doar să dormiţi şi să mâncaţi. Toate acestea din cauză că organismul intră în mod de economisire a energiei. Organele nu primesc nutriţie corespunzătoare prin vasele de sânge murdare şi pentru a nu deceda, organismul încearcă să minimalizeze activitatea
 • 6. Tulburări de vedere
  Vedeţi “gâze”, pete, aburi şi ceaţă în faţa ochilor. Acestea sunt simptome de insuficiență oculară vasculară
 • 7. Durere articulară
  Din cauza vremii – articulaţiile dor şi se răsucesc. Când vă treziţi dimineaţa, nu sunteţi alert şi odihnit, ci amorţit, ca o persoană invalidă, semi-paralizată. Durează ceva timp pentru a pune în mişcare articulaţiile rigide din somn. Acestea îşi pierd proprietăţile lichidului sinovial, se alipesc ca aluatul tras

Aţi observat cel puţin un simptom? Vasele de sânge trag cu disperare alarma că au nevoie de curăţare şi alimentaţie.

În cele mai multe cazuri, pacienţii suferă de câteva simptome simultan, în combinaţii diferite. Şi apoi, toate deodată

Din păcate, aceştia încearcă să trateze individual fiecare boală. Tablete pentru tensiune arterială, unguente pentru varice, supozitoare pentru hemoroizi, geluri pentru osteocondroză. Şi, desigur, analgezice, analgezice, analgezice…

Aceştia, pur şi simplu, aruncă grămezi de bani în farmacii. Deoarece cauza tuturor acestor boli este aceeaşi – obstrucţia vasculară. Şi este necesar să începeţi cu curăţarea generală a vaselor sanguine.

„Cum să curăţaţi vasele de sânge de colesterol, cheagurile de sânge şi oxidul de calciu?”

Depinde ce alegi…..farmacia sau plantele….pentru a doua varianta am recomandari daca esti interesata…..

Dacă acest material a adus un plus de valoare în viața ta, m-aș bucura să ne cunoaștem mai bine și să aflu mai multe lucruri despre tine, mai ales dacă ești în căutarea unei soluții în viața ta acum și simți că te-aș putea ajuta. Știu că internetul este înșelător, însă vreau să te asigur că sunt o persoană în carne și oase sinceră și dornică să te ajute…. am 56 de ani…din Craiova și de 10 ani promovez sănătatea cu produse naturale…..dacă și tu crezi în ceea ce a creat Dumnezeu pentru noi nu ezita să mă suni-0761142178.

Mereu alături de cei care își doresc,

Mariana[/text_block]