fbpx

Formula de marketing:

În Network Marketing,TU, personal, ai posibilitatea de a câștiga din productivitatea oamenilor din organizația ta, fie ca i-ai sponsorizat tu personal sau i-a sponsorizat altcineva din organizația ta.

Ții minte când ți-am spus că pentru a putea avea pârghii adevărate este necesar să creezi o structură în care toată lumea să obțină un câștig?

Ei bine, am ajuns aici.

Iată ce face dintr-o structura de Network Marketing cea mai corectă structură disponibilă. În acest sistem de lucru se poate câștiga pe mai multe nivele în adâncime în funcție de nivelul de implicare.

Adică, dacă TU construiești o organizație care va fi mai productivă decât a mea, atunci vei câștiga bani mai mulți decât mine. Chiar dacă tu ești în organizația mea.

Tu ai câștiga de pe 3 nivele, de exemplu, în timp ce eu doar un procent din echipa ta, mult mai mic decât câștigul tău direct din organizația ta. De aceea există oameni în organizația din care fac parte, chiar acum, care câștigă bani mai mult decât persoana care i-a introdus în organizație. Și astfel dispare și mitul unei afaceri piramidale.

Știi, cum numesc eu asta?

DREPTATE!!!

Adică, cred că cea mai productivă persoană este firesc să aibă și cele mai mari câștiguri.

SINGURUL motiv pentru care ai putea să eșuezi în Network Marketing este Sindromul ÎMBOGĂȚIRII RAPIDE adică să crezi că poți face rapid sume mari de bani fără efort.

Așa că dacă ai așteptări realiste și dezvolți un plan de acțiune care să ghideze dezvoltarea afacerii tale, poți avea succes. 

Și poate pentru tine contează exemple concrete…dovada clară de credibilitate a sistemului…

….Warren Buffet deține o companie de  Network Marketing și este în top 5 între cei mai bogați oameni din lume.

….companii precum Microsoft, AT&T, Gilette, Colgate, Citibank, IBM, Toyota, Xerox, Texas Instruments, Oracle, Avon, Amway si multe altele distribuie unele sau toate produsele lor prin sisteme de Network Marketing.

Aceasta industrie a ajuns la maturitate și este acum o profesie adevărată.

Motivul pentru care atât de mulți oameni se alătură este pentru că vor să dețină controlul vieții lor. Doresc o calitate a vieții și Network Marketing oferă asta cu adevărat.

Aud adeseori cum oamenii se plâng că sunt prea ocupați și nu au timp pentru a gestiona timpul.

Toți avem 24 ore/zi, timp în care unii câștigă 10.000 euro/an, în timp ce alții, raportat la același timp, 10 milioane euro/an.

Ce face diferența?

Fraza….,,este mai ușor să fac eu asta decât să încerc să îi determin pe alții să o facă”…..cine spune asta și-a ,, țintuit” picioarele pe podea. De fapt cheltuiește timpul în loc să-l investească.

Iată un SECRET!!

Bunăstarea este ascunsă celor care încearca să facă totul SINGURI. Ea se arată acelora care sunt răbdători să îi instruiască pe alții.

Când vei înțelege și accepta puterea educării și împuternicirii altora ești cu adevărat pe drumul spre bunăstare.

Așa apare,, RECOMPENSA GENIALĂ”

În Network Marketing ceea ce îi înveți și pregătești pe alții să facă este multiplicarea a ceea ce tu faci. Uimitor cât de eficient este investirea timpului tău în Network Marketing.

Și nu vreau să trec mai departe până când nu explic clar ultima frază.

Îți voi arăta ceva extrem de profund, uimitor chiar....apasă pe buton și vei vedea.

Stănescu Mariana.Toate drepturile rezervate.