Cred cu tărie că scopul suprem este de a trăi o viață a pasiunii și autenticității.

Orice e mai puțin de atât, E MAI PUȚIN !

De ce ai accepta mai puțin?!?!

Așadar observă-te !
Ce simți acum față de tine?
Ești persoana care ai visat să fii?

Învață să accesezi adevăratul tău potențial, încrederea în forțele tale.
Nu te mulțumi cu MAI PUȚIN DECÂT MERIȚI !

Fă tot ce-ți stă în putință să obții MAI MULT și să trăiești cât mai autentic cu putință!

A VREA MAI MULT, poate însemna orice este potrivit pentru binele tău mai mare: mai multă încredere și iubire de sine, mai multă sănătate, mai mulți bani, un alt job, un business, o vacanță într-un loc fabulos .

Poate fi orice!

Însă secretul e să faci acest proces CONȘTIENT Și INTENȚIONAT.

Tu oricum creezi în fiecare moment prin gândurile, emoțiile, cuvintele, acțiunile tale, însă o faci de cele mai multe ori, inconștient. Așa îți creezi realitatea și te întrebi uneori „de ce mi se întâmplă X sau Y lucru ?

Dar Tu l-ai creat ! Oare crezi asta?

Și uite așa acționezi din frică, limitări, așteptări, atitudine care nu te va duce unde dorești pentru că nu te susține.

De curând am terminat un curs și vreau să împărtășesc cu tine câteva idei, care cred că și pentru tine pot face o diferență…. pașii pe care îi poți folosi atunci când vrei MAI MULT,când vrei să simți că trăiești în autenticitatea ta, să simți energia ridicată din care faci lucrurile să se întâmple.

✅ 1. INTENȚIA este o forță puternică a UNIVERSULUI, este începutul fiecărui act de creație; intenția nu reprezintă obiectivul. Intenția îți dă energie și motivație și te ajută să îți alegi drumul pentru atingerea obiectivului.

Stabilește-ți chiar ACUM o intenție și de mâine viața ta poate avea o traiectorie ascendentă, iar dacă e spirituală e și mai bine .
De ex. 🟢alege ACUM să fii fericită, să ai pace interioară, să te eliberezi de limitări, apoi urmează-ți intuiția și obiectivul tău se va apropia de tine, nu vei alerga tu către el.
Eu personal, în fiecare dimineață îmi pun intenția👇
AZI ALEG SĂ MĂ SIMT BINE ȘI ÎN ARMONIE !

✅  2.OBIECTIVUL– este ceva concret și este nevoie să fie cât mai specific. E diferit de intenție, deoarece e stabilirea unei ținte pe care vrei să o atingi și presupune un plan de acțiune, pași concreți, împărțirea drumului în etape, resurse pe care să le folosești.
Dar e necesar să îți aparțină!

Să nu fie impus de societate, prieteni sau familie.
Gândește-te CINE VREI SĂ DEVII PRIN ATINGEREA OBIECTIVULUI TĂU?

De ex. 🟢formulează astfel:

Aleg să primesc în viața mea salariul de ….., sau venitul lunar de……sau noua afacere numită…….sau mașina de culoare roșie , până la data de ……………..

✅  3. GÂNDURILE – odată ce intenția ta este de a te simți bine, și odată ce toate energiile tale sunt eliberate, recuperate, curățate și integrate, gândurile negative de frică, îngrijorare, neîncredere, vină, rușine, anxietate, furie sunt doar rămășite de programe mentale vechi care este necesar să fie analizate atent, dezinstalate și înlocuite cu noi gânduri benefice energiilor tale.
Și cum repetiția e mama învățării, dacă gândești de suficiente ori același gând, deja toate aceste sugestii și opinii devin ceva știut, cunoscut, învățat, un obicei care devine credința (tipar) și se înmagazinează în subconștient, influentându-ți gândirea minții raționale, a neo-cortexului, în fiecare moment al vieții tale.
Pe acest principiu s-au format și tiparele vechi , toxice după care funcționezi azi.
Tot ce vezi în exteriorul tău exista deoarece a început cu un gând !
De ex. poți instala gândul:
În fiecare zi sunt tot mai aproape de a obține …………pentru că știu că merit, și e spre binele meu mai mare.

   4.PUTEREA CUVINTELOR
– mie îmi place să spun că fiecare cuvânt e ca un VEHICUL al gândurilor 😄 noastre. Transpui în cuvinte ceea ce gândești .

Cuvântul este vibrație pentru că sunetul este vibrație. Cuvintele pe care le folosim ne creează realitatea, fie că ne dăm seama sau nu, exact la fel ca și gândurile.

Așadar prin repetarea cu voce tare a gândului tău în primul rând îți concentrezi intenția și energia către ceea ce vrei, creîndu-ți realitatea în mod conștient, în loc de a reacționa pur și simplu în mod inconștient la stimulii din mediu.

Și în al doilea rând îți scrii în minte un nou program benefic ție, acela de putință, de prosperitate, de creare, de abundență.

Atenție la vibrația cuvintelor în orice moment! Cuvintele pe care le spui sunt oglindirea vibrației interioare și creează nivelul de vibrație al realității noastre imediat înconjuratoare.

Dar dacă eu cred că lumea e bună și frumoasă și CRED și SPUN mereu că totul va fi bine, pot să trăiesc în mijlocul războiului și nici un glonț nu mă va atinge, credința mea îmi va ține vibrația ridicată și o va schimba și pe cea din jurul meu, făcându-i pe oameni mai buni pentru mine.

De fapt acești oameni nu se schimbă, doar ca eu atrag prin vibrația mea aspectele pozitive din ei să se manifeste în ceea ce mă privește!

✅  5.PUTEREA SCRISULUI
E vorba despre scrisul de mână.
Cu ajutorul scrisului, vibrația intenției, devenită gând și apoi cuvânt, se păstrează mai mult timp în dimensiunea materială.
Deja, prin a scrie ceva ce vrem, suntem cu mult mai aproape de materializarea acelei intenții, pentru ca ea devine din ce în ce mai clară înăuntru și o putem proiecta cu mult mai ușor în afară.
Sau poți crea un Vision Board, un fel de tablou, o ramă în care să lipești imagini sau desene cu ceea ce dorești.

    6. VIZUALIZAREA

E o parte extrem de importantă a procesului. Știi vorba aia: O imagine valorează cât o mie de cuvinte?

Știi cum e cu artiștii care își văd opera în minte apoi o redau pe pânză?
Ei bine, tot așa vezi și tu cu ochii minții ceea ce vrei să materializezi. Și fă-ți un obicei din asta, să „vezi zilnic”!

Jim Carrey marele actor de comedie, și-a scris și vizualizat zilnic (când era sărac și lucra la curățenie) cecul de 10 milioane de $ pe care îl primea pentru un rol în primul lui film de succes. După 5 ani, a primit acel rol mult așteptat în filmul Dumb & Dumber și cecul pe care l-a vizualizat atâta timp cu cea mai mare credința în viziunea lui, fără să renunțe în A CREDE , chiar dacă la momentul respectiv părea imposibil de realizat fiind atât de sărac .

Așadar CREDE și VIZUALIZEAZĂ, PERSEVEREAZĂ chiar și atunci când pare imposibil.

✅  7. EMOȚIA– fără emoție vizualizarea nu dă rezultate.
Simte că trăiești cu adevărat acele momente în care te vezi cu obiectivul tău realizat.

Vizualizarea funcționează atunci:
-când îmi imaginez că deschid laptopul și accesez contul bancar în care văd clar suma de……………….cea pe care o solicit
– când eu închid ochii și îmi imaginez că deschid ușa biroului în care vreau să lucrez și văd acolo numele meu pe corespondența primită, cu titlul jobului pe care îl vreau;
-când mă văd conducând mașina roșie pe care o vreau și parcând-o în fața casei, citind numele meu pe documentele mașinii;
-când simt razele soarelui că-mi mângâie fața și briza mării pe piele, nisipul ud și răcoros sub picioare, și aud pescărușii și valurile spărgându-se de mal în vacanța pe care mi-o doresc;

și așa mai departe…

Dar doar dacă în acele vizualizări simt și BUCURIA, SATISFACȚIA, FERICIREA, RELAXAREA, PACEA, ÎMPLINIREA sau orice alte emoții conectate cu ceea ce-mi doresc. Și atunci energiile tale se unesc cu energiile Conștiintei Eterne și intenția ta devine reală, se materializează.
Așadar folosești toate simțurile în scenariul pe care îl vizualizezi !

Poate nu se materializează instantaneu, sau în următoarele câteva luni deoarece depinde și de alți factori : cât de perseverentă ești în acest proces, cât de curate sunt gândurile tale (fără credințe limitative, atașamente și frici), cât de potrivit este pentru tine să obții ceea ce vrei, din ce energie acționezi. Toate acestea trebuie ajustate și echilibrate.

✅   8. ACȚIUNEA – fără ea poți visa oricât că e puțin probabil să ajungi la un rezultat.
Știi vorba ? „Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă”

Acționezi din unitatea Conștiinței, știind că ești tot și ai deja tot, iar acel lucru pe care îl vrei este deja al tău. Fără frica de a nu-l obține, fără a te atașa de el.

Există deja în realitatea cuantică, este nevoie doar să-ți ajustezi vibrația personală cu cea a viziunii / lucrului  respectiv.

Fii atentă la toate semnalele exterioare, la toate indiciile apărute, nu le ignora și folosește-le în favoarea ta. Poate nu toate sunt potrivite pentru a ajunge la destinație însă ai acționat și ai făcut o selecție, ai văzut ce merge și ce nu.

Fiecare pas de acțiune te duce mai aproape de țelul tău.

Poți rosti cu recunoștință și bucurie aceasta mantră 👇

💝Arăt recunoștință Universului pentru tot ce mi-a dat. Sunt mândră de cât de departe am ajuns deja și sunt calma și răbdătoare, privind în față spre ceea ce mai este nevoie făcut.
Cer energiilor mele creatoare să aducă în realitatea mea oamenii, situațiile de viață, informațiile, necesare mie pentru a-mi îndeplini obiectivul meu, în cel mai bun mod cu putință atât pentru mine cât și pentru toți ceilalți.
Mulțumesc, Mulțumesc, Mulțumesc💝

Ești pe acest pământ pentru a juca jocul cunoașterii, transformării și expansiunii.
Haide să-l jucăm împreuna cu bucurie!

🔴𝐃𝐚𝐜ă 𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐮𝐬 , scrie-mi un răspuns la acest mesaj, și 𝐭𝐞 𝐫𝐨𝐠 spune-mi ce îți dorești cel mai mult să obții în următoarele 3-6 luni?

Ce crezi te împiedica să obții ceea ce dorești?

Mereu alături de tine,

Mariana
0761142178

Leave a Reply

Your email address will not be published.