fbpx

Realizarea automatizării prin strategii online ce pot înlocui efortul manual.

Cea mai mare parte a celor care îți vizitează site-ul nu sunt hotărâți să vină alături de tine imediat. Însă faptul că arată interes merită să fie răsplătit printr-o invitație de a se abona la newsletter. Astfel, utilizatorii pot fi mereu la curent cu conținutul de valoare pregătit cu regularitate astfel încât să se creeze conexiunea.

Ce presupune procesul de automatizare?

Automatizarea în marketing implică un proces de simplificare a anumitor pași pe care îi facem în comunicarea cu potențiali colaboratori, pentru a produce rezultate mai bune, într-un mod mai eficient. Asta înseamnă că putem, cu ajutorul anumitor platforme dedicate, să trimitem mesaje personalizate în masă.

Odată ce, cineva a scris adresa de email, poți crea și trimite o serie de e-mailuri care continuă să ofere valoare, care te stabilește ca autoritate și care va vinde afacerea.

O serie de e-mailuri bine concepute poate construi încredere, credibilitate și automatiza recrutarea pentru afacere.

Doar este nevoie să găsești cel mai bun software de email marketing prin care să te poți folosi simplu și rapid de această metodă de marketing digital.

De obicei aceste servicii includ instrumente utile care te vor ajuta să economisești timp, să îți gestionezi cu ușurință abonații, conținutul și evident campaniile. În acest fel vei ajunge la mult mai mulți oameni și îți vei reduce volumul de muncă la jumătate.

În primul rând vei putea să-ți pui la punct un proces de e-mail marketing. Cap-coadă… cu texte de calitate și o strategie solidă în spate. Un proces care îți va aduce posibili colaboratori de câte ori apeși „Send” la e-mail,

Vei știi cum să creezi e-mailuri care aduc feedback, sau chiar recomandări, fără să-ți stresezi abonații.

Probabil că te uiți și tu la e-Mail Marketing cu intrigare. Merită să pierzi timpul cu asta? Aduce rezultate? E complicat?

E-mailul nu a murit. Nici pe departe. Tu nu-l folosești să te loghezi pe zecile de platforme?

Asta face fiecare posesor de telefon… Oamenii folosesc e-mail nu doar pentru muncă, dar și pentru facturi, reduceri și oferte, comunicare cu rude sau prieteni, ca și panou de control pentru toate conturile lor de social media sau de banking.

Pe scurt: e-mailul a devenit precum hrana zilnică → indispensabil.

De aceea o face eMag, Decathlon, Dedeman, Hilton, Bulgari, Nike, Rolex… și lista poate continua cu aproape toate brandurile mari din lume.

Cei care nu folosesc un astfel de sistem automatizat nu au cum să ajungă la atât de multe persoane și că urmare nu au cum să scaleze business-ul.Fără această piesă, marketingul tău online este descoperit. Este ca un puzzle căruia îi lipsește o piesă.

O mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor este că, cred că, recrutarea automată se va întâmpla peste noapte. Nu este cazul. Este nevoie de timp pentru a construi sistemele și instrumentele pentru a dezvolta un sistem automat de recrutare.

Odată ajuns in lista de email, potențialul colaborator, nu devine imediat și partener de afaceri. Este nevoie să citească e-mailurile, să te cunoască prin ceea ce scrii, să aibă încredere și siguranță că expertiza ta este cea de care are nevoie. 

Se vor alătura în afacere doar cei care au încredere în tine și își doresc o schimbare în viața lor.

Cu siguranță că ai auzit că există metode organice cu care poți genera prin postări pe social media, videouri pe youtube, mesaje prin messenger sau whatsapp, potențiali colaboratori.

Aceste metode sunt gratuite dar costa mult timp pentru că se fac manual, cu implicare fizică. Deși teoretic putem ajunge la oameni și fără a plăti(organic), aceasta metoda de promovare nu mai funcționează pentru 98% din afaceri.

De aceea am pregătit pentru tine și...ultimul pas....pasul 5...Felicitări că ai citit până aici... ești foarte aproape să termini puzzle în afacerea ta.