fbpx

Știu ca majoritatea oamenilor din marketingul în rețea speră să poată doar să posteze fotografii pe rețelele de socializare și să îi solicite pe oameni să se alăture. Realitatea este că asta nu funcționează bine pentru cineva care nu oferă răspunsuri la provocări, probleme, dureri, vise, dorințe….

Și pentru că, era dinozaurilor a trecut metoda de prospectare care poate crește lista ta de abonați este reclama plătită prin facebook.

Cum te pregătești….

În etapa asta îți faci cont de Business manager, un cont de reclamă.

Instalezi și pixelul, faci verificarea domeniului și instalezi evenimentele care te interesează.

Este  sistemul care te poate ajuta să-ți creezi o listă de abonați cărora să le trimiți regulat informații cu scopul încălzirii acestora, cu scopul de a te face plăcută, cu scopul de a-i ajuta cu informații utile.

În loc de rețea unu-la-unu în offline, poți profita de puterea rețelelor sociale și implicit formarea unei rețele cu 10, 20, 50, chiar 100 de oameni deodată.

Chiar și când ești acasă în pijama pentru că vor accesa reclama cei care doresc rezolvarea durerii lor iar tu ai soluția.

Și chiar dacă pandemia a trecut, afacerile rămân în online pentru că au la dispoziție toate cele necesare ca să facă profit cu cheltuieli minime.

În online ai mult mai puține limitări și mult mai mult potențial.

Nu ai cheltuieli cu sediu, cu stocuri, cu personal. Practic, ai o resursă uriașă din care poți obține un venit generos, dacă știi cum să te folosești de el.

Oamenii au început să vadă online-ul ca pe o sursă legitimă pentru nevoile lor.

Marketingul prin email, chiar dacă este o strategie pe termen lung, este o mină de aur absolută însă  știm cu toții că explorarea după aur nu este rapidă și ușoară. Este  un instrument incredibil de puternic și eficient, ca și o mașină de curse foarte potentă, însă dacă este condusă în mod greșit ar putea produce consecințe neplăcute.

Nu este suficient să ai o astfel de mașină pentru a deveni un ,,pilot de curse”, trebuie să ai informațiile necesare și un minim de cunoștințe pentru a înțelege cum această tehnică poate fi benefică pentru afacerea ta.

Modul corect de a face email marketing NU este de a trimite oferte excepționale, reduceri și promoții cu mesajul constant și unic ,,CUMPĂRĂ, CUMPĂRĂ, CUMPĂRĂ”…  acest tip de email marketing NU funcționează.

O campanie de email marketing are nevoie să aibă la bază un plan  pentru crearea de conținut  valoros, care să atingă și rezolve durerile, frustrările, plăcerile pieței țintă.

Cu toate că poți avea impresia că lucrurile nu par să funcționeze rapid prin email marketing este important să nu renunți. Până la urmă procesul decizional al fiecărui om este diferit și variază ca și durată de timp. Știi tu o procedura care funcționează mai rapid?!

Tu însă continuă să le reamintești potențialilor tăi colaboratori despre tine și despre oportunitatea afacerii. Chiar dacă nu au nevoie în acest moment , cu siguranță își vor aminti de tine atunci când va fi cazul. Oferă gratis informație valoroasă 90% si 10 % vinde oportunitatea și vei ajunge să bifezi realizarea obiectivelor tale, din viața ta privată, profesionala.

Ai creat un public, ai creat implicare, ai construit relații și factorul cunoaștere, plăcere și încredere...

Acum este timpul să ceri sa vină alături de tine….toți cei care au aceleași valori ca tine și chiar doresc ca viața lor sa fie una extraordinară.

Și foarte important…. dacă știi despre psihologia umană, vei schimba pentru totdeauna modul în care abordezi perspectivele.

NU uita acest lucru, că oamenilor le pasă doar de ceea ce îi afectează. Nu tu, ci pentru ei. Oamenilor le pasă de ei înșiși și vor să le pese. Asta e tot. Este obligatoriu să înțelegi asta. Indiferent ce le promovezi, cât de bun este argumentul tău , este inutil dacă NU se poate sincroniza cu ei.

Îmi doresc ca acest model de afacere să fie pentru tine un ajutor de a lua decizia unei vieți frumoase și împlinite.