Cu ce plan începi săptămâna?
Când Vulturul ajunge la vârsta de aproximativ 40 de ani, ghearele sale devin foarte lungi și îndoite astfel încât nu-i mai permit să prindă prada.
 Ciocul său devine prea lung și îndoit si nu-i mai permite să mănânce. Penele de pe aripi și piept devin foarte dense și grele, ceea ce face zborul dificil.
In aceasta etapa a vieții lui, Vulturul zboară spre cuibul său din vârful stâncii și începe să lovească violent cu ciocul în stâncă, până când ciocul se rupe si cade… Apoi așteaptă să-i crească din nou ciocul, cu care își scoate ghearele. După ce îi cresc alte gheare, le folosește pentru a-și subția penele de pe piept și aripi… Astfel, după 5 luni de durere, foamete și suferință, cu cioc și gheare noi, vulturul poate trăi încă 30 de ani!
Asa că…..Nimeni nu este scutit de suferință, provocări, dar dacă o privești ca pe un lucru înălțător, suferința poate fi calea ta către ceva și mai măreț iar provocările ca lecții de viața .


Primește provocările ca un start în schimbarea pe care o dorești…


Dă-ți voie chiar acum să greșești, să încerci lucruri noi, să cunoști, să pierzi, să eșuezi și apoi să înveți lecții.
VIAȚA vrea să te învețe și ea știe foarte bine cum.

Tu vrei să te învețe?

Sau preferi să mori doar cu ce știi până acum?

VIAȚA nu-ți dorește răul. Chiar dacă uneori are metodele ei mai dure de a-și preda lecțiile, le face pentru că te iubește. Și te vrea un super-elev. Acceptă acum să înveți și să încerci tot ce îți dorești.

Păstrează-ți visul permanent la vedere, ca să știi mereu pentru ce te trezești dimineața devreme, pentru ce te duci la culcare seara târziu, pentru ce ești dispusă să dai 100% din tine și chiar mai mult. 
Acceptă toate provocările ce și se ivesc în cale, toate eșecurile și privește totul cu bucurie și optimism.

Leave a Reply

Your email address will not be published.