”Scump Ca Lumina Ochiului”

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

La fel ca multe alte daruri cu care am fost înzestrați de la bunul Dumnezeu, se întâmplă de multe ori să apreciem sănătatea ochilor atunci când suntem în pericol să o pierdem și ne gândim rareori cât de norocoși suntem că putem vedea viața în jurul nostru, că putem să le zâmbim celor dragi și să vedem fericirea pe chipurile lor, că putem admira spectacolul naturii și îi putem privi în ochi pe cei pe care-i prețuim și-i iubim.

A vedea înseamnă a simți, a trăi, a cunoaște.

Ce putem face pentru a ne bucura cât mai mult timp de acest dar?

Poți afla din rândurile următoare.

Care sunt factorii care afectează negativ sănătatea ochilor?
Înainte de a vorbi despre acest subiect, este bine în primul rând să știm că ochiul este o extensie a creierului, având aceeași structură ca acesta.

Sănătatea ochilor este foarte importantă, pentru că, deși actul vederii are o componentă fizico-chimică esențială (legată de mediile optice ale ochiului și de structura retinei), de fapt noi vedem cu creierul.

Iată de ce, atunci când structurile ochiului sunt intacte, dar zona de analiză din creier este bolnavă, intervine orbirea.

Este foarte important să susținem atât sănătatea ochilor, cât și pe cea a creierului. Dacă una dintre ele nu funcționează bine, vederea ne este afectată. Zicala „scump ca lumina ochilor” simbolizează, de fapt, totul despre importanța vederii.

Ochiul este foarte sensibil la radicalii liberi, generați atât de alimentele de slabă calitate și supraprocesate, cât și de fumat, consumul excesiv de alcool, poluarea din aer și apă și, deloc de neglijat, de expunerea la ultraviolete.

Organismul poate transmite mai multe semnale care să te determine să mergi la medicul oftalmolog pentru un control.

Semne că ai nevoie de ochelari de vedere

Presbiopia este pierderea treptată a capacităţii ochilor de a focaliza obiectele apropiate. Aceasta se dezvoltă de obicei după vârsta de 40 de ani şi este un semn al îmbătrânirii. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, ochii îşi pierd flexibilitatea, fiindu-le din ce în ce mai greu să focalizeze corect imaginile de aproape.

Persoanele care se plâng de dureri de cap, de ochi sau se pot simți obosite atunci când au de făcut o muncă ce necesită vederea de aproape pot suferi de hipermetropieAceste persoane au nevoie să îndepărteze obiectele pentru a vedea mai bine.

Persoanele care acuză frecvent dureri de cap sau de ochi și se pot simți obosite când şofează sau fac sport pot suferi de miopieAceste persoane apropie foarte mult obiectele de ochi pentru a vedea.

Alte semne care îţi arată că ai nevoie de un control oftalmologic sunt vederea distorsionată, în ceaţă şi vederea întunecată.

Potrivit medicului oftalmolog, lumina calculatorului poate să obosească şi să usuce ochiul. În acest caz se pot purta ochelari cu antireflex, cu lentilă de calitate. Un alt lucru care nu ar trebui să lipsească este o sticluţă cu lacrimi artificiale.

Statul mult în faţa calculatorului, într-o lumină artificială, mai ales când merge aerul condiţionat duce la producerea unei uscăciuni care jenează, apare senzaţia de nisip în ochi, persoana respectivă începe să se frece, ceea ce înseamnă că poate să sămânţeze cu tot felul de microbi, etc. Soluţia este să aibă ochelari de calitate, cu antireflex şi să folosească şi lacrimi artificiale.

Cum îţi dai seama că şi copilul tău are nevoie de ochelari de vedere

Părinţii, educatoarele sau învăţătoarele pot observa la copii anumite semne care să indice faptul că micuţii au probleme de vedere. Copiii se pot apropia foarte mult de televizor, de laptop, pot sta cu capul prea aplecat asupra caietului sau au pleoapele mai roşii. Dacă nu văd bine la tablă, copiii pot să strângă pleoapele. Mai mult, micuţii se pot plânge şi dacă le fug literele de sub ochi şi nu văd să citească. Totodată, şi la copii şi adolescenţi pot să apară durerile de cap în cazul în care aceştia se forţează să citească sau să scrie.

Un alt caz la copii este atunci când părinţii observă că îi fug ochii, ceea ce înseamnă că are strabism.

E bine ca până în jurul vârstei de 8 – 9 ani să fie făcută corecţia şi un tratament, dacă unul din ochi rămâne în urmă, este mai leneş. După vârsta de 9 ani vederea pe care o are copilul respectiv se stabilizează.

 

Ce putem face în acest sens?

 

În primul rând să conștientizăm faptul că starea de sănătate a ochilor depinde de sănătatea minții și a întregului corp.

O viață echilibrată, fără abuzuri, din care să nu lipsească exercițiile fizice și mișcarea în aer liber ne poate ajuta să avem un organism sănătos și o vedere excelentă.

Hrana zilnică să fie diversificată și echilibrată, cu cel puțin 5 porții de legume și fructe cât mai colorate și obținute în sisteme cât mai naturale, de preferință ecologice.

Cum în zilele noastre e destul de greu să respectăm aceste recomandări zilnice, avem la dispoziție suplimente alimentare de înaltă calitate nutrițională și biodisponibilitate care să compenseze aceste carențe.

 

 

Și acum să trecem la soluții concrete …..DACĂ îți dorești soluții cu produse naturale, certificate de 42 de ani pe piață în 165 țări.

 

Forever Vision ……te ajută să privim viitorul cu ochi buni și sănătoși

Protecția antioxidantă este funcția principală a produsului Forever Vision, datorită aportului bogat de:

•    Vitamina A – contribuie la menținerea vederii normale
•    Vitaminele C, E si cuprul – contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
•    Extract de afine negre – foarte bogat în antioxidanți, cu beneficii importante pentru o bună vedere, mai ales pentru vederea nocturnă.
•    Cisteină – aminoacid esențial în sistemele de protecție împotriva radicalilor liberi
•    Extract de crăițe – extrem de bogat în luteină și zeaxantină, doi antioxidanți absolut esențiali în prevenția și tratamentul degenerescentelor retiniene și maculare.
•    Astaxantina naturala, extrasă din micro-alge – protejează împotriva daunelor cauzate de expunerea retinei la lumină, prin filtrarea luminii albastre, care nu este oprită de cornee și de cristalin, și care poate deteriora retina în timp și, totodată, protejează vasele de sânge care alimentează regiunea maculară.
•    Resveratrol – un antioxidant implicat în foarte multe procese fiziologice.
•    Zinc – contribuie la menținerea vederii normale, precum și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Știu că apreciezi bogația de nutrienți valoroși ai produsului dar în același timp în mintea ta vine întrebarea de preț.

Flaconul este suficient pentru o lună și costă 131 lei însă te pot ajuta sa-l cumperi cu card de membru cu 15% reducere adica cu 111 lei.

Pe lângă consumarea zilnică a 2 tablete de Forever Vision, există câteva reguli simple care – respectate în viața de zi cu zi – vă pot ajuta să va mențineți și să vă protejați vederea.

•    Purtați ochelari de soare care rețin razele ultraviolete.
•    Consumați cât mai multe verdețuri și fructe cu culori intense.
•    Evitați grăsimile hidrogenate, deoarece acestea interferează cu activitatea acizilor grași esențiali (Omega 3).
•    Evitați dietele foarte sărace în grăsimi, deoarece acestea privează retina de grăsimile Omega 3 atât de necesare.
•    Consumați alimente bogate în sulf, precum usturoi, ouă, sparanghel și ceapă, care oferă ochilor elemente nutritive protectoare.

Un alt antioxidant valoros este Forever A-Beta-CarE.

Forever A-Beta-CarE este un produs care combină vitaminele A (beta-caroten) si E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanții sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanți, ajung în organism și deteriorează celulele sănătoase).

Vitamina A este importantă pentru menținerea acuității vizuale, creșterea oaselor, reproducere și diviziune celulară, având, totodată, un rol important în menținerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar și intestinal.

Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Organismul transforma beta-carotenul în vitamina A la nivelul intestinului subțire în timpul digestiei sau la nevoie, excluzând riscul supradozării cu vitamina A care, în doze prea mari, devine toxică.

Beta-carotenul este și un antioxidant, la fel ca vitamina E și seleniul.

Vitamina E, o vitamina liposolubilă, este un excelent supliment pentru sănătatea pielii. De asemenea, vitamina E protejează vitamina A și acizii grași esențiali din celulele organismului față de oxidare și previne distrugerea țesuturilor.

Seleniul, un microelement, este unul dintre cei mai puternici nutrienți cu proprietăți antioxidante, acționând sinergic cu vitamina E și beta-carotenul. Este benefic în menținerea sănătății pielii, părului și acuității vizuale.

Dacă te întrebi de preț este 146 lei iar cu card de membru 124 lei .

Sunt 100 de capsule și se iau 2 pe zi deci flaconul ajunge peste o luna jumătate .

Și așa cum am spus la început sănătatea ochilor este influențată de un creier funcțional și mereu în formă.

Așa că……întrețineți-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul tonic al creierului, ale cărui proprietăți sunt cunoscute de peste cinci milenii!

Forever Ginkgo Plus este o combinație unică de patru plante originare din China.

Extractului din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra și Remediul Fo-ti.

Se cunoaște faptul că Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supraviețuit.

Acest arbore trăiește incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) și este extrem de rezistent față de ciuperci și insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute suplimente nutritive in Europa si America de Nord.

Extractul din frunze de ginkgo conține flavonoide și terpenoide care cresc rezistența capilarelor, având și proprietăți antioxidante.

S-a dovedit că ginkgo îmbunătățește circulația cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil TONIC al creierului.

Prețul flaconului care ajunge o luna este 155 lei iar cu card de membru 132 lei.

Pentru orice detalii nu ezita sa mă contactezi.

De 10 ani recomand cu mare bucurie sănătatea cu produse din această companie ale căror suplimente sunt de 42 de ani pe piață și în 165 de țări …..impresionantă carte de vizită.

Pe pagina mea de facebook aloe vera-planta nemuririi puteti vedea toata gama de produse care vă pot sprijini sănătatea dar și frumusețea.

Vă doresc numai bine !

Mariana-0761142178-[/text_block]