fbpx

În …TOP 5 în Network Marketing…din peste 100 de afaceri cu acest sistem de lucru….                                                              

…..Ar putea fi povestea TA…..  La fel ca TINE, acești oameni erau agitați și ezitau să preia controlul asupra viitorului lor financiar. Mulți dintre ei au făcut-o și nu s-au uitat niciodată înapoi. Aruncă o privire la poveștile lor......eu ador poveștile de succes pentru că este un argument foarte puternic că este posibil și pentru mine....și cu siguranță și pentru tine.....

Natalie Hill......

Cred că nu ar trebui să alegi niciodată între a avea succes și cea mai bună mamă pentru copiii tăi - poți fi amândoi! Sunt o mamă cu normă întreagă a trei copii frumoși, autoarea celor mai bine vândute cărți „Cum rețelele sociale mi-au dublat afacerea” și un lider de afaceri în una dintre cele mai bune companii de marketing în rețea din lume.

Tot ceea ce fac este să dau putere femeilor ca tine să trăiască viața visurilor lor. Pregătirea femeilor pentru a-și atinge potențialul maxim ajută la aducerea unui scop mai profund și mai împlinit propriei mele vieți profesionale/de familie. Îmi trăiesc cea mai bună viață făcând ceea ce iubesc pentru cei pe care îi iubesc și pur și simplu abia aștept să vă ajut să începeți propria călătorie către succes!

Întotdeauna am fost ambițioasă, întotdeauna mi-am dorit mai mult, nu mi-am dorit niciodată să mă „așez”... Dar dorința arzătoare și pasiunea de a face ceva din mine au început cu adevărat abia când aveam treizeci de ani, cu doi micuți sub 5 ani, Will și Rosie și presiunea imensă de a deveni mamă singură. Trăiam de azi pe mâine și nu aveam destui bani la sfârșitul fiecărei luni. Am fost concediată în timpul concediului de maternitate. Căsătoria mea s-a rupt. Sufeream de anxietate. Dar am decis atunci și acolo că nu mă voi întoarce în lumea corporativă. Trebuia să lucrez mai puține ore pentru mai mult salariu.

Ce fel de job îți poate oferi luxul unui salariu cu normă întreagă, să lucrezi de acasă cu program parțial în jurul a doi micuți?

Așa cum mulți dintre voi citiți asta, eram în pierdere... Mama mea a fost cea care mi-a cerut să arunc o privire la o oportunitate de afaceri în marketingul de rețea cu puțin peste 10 ani în urmă, în 2006. Ea mă întreba de câțiva ani înainte de a am devenit mamă, dar momentul nu a fost niciodată potrivit. Acum însă, pentru prima dată după mult timp, am avut un sentiment de claritate copleșitoare și un scop mai mare - să le ofer copiilor mei viața pe care am visat-o întotdeauna. Ca orice meserie pe care am început-o vreodată, am tratat-o foarte serios. Am văzut potențialul de a câștiga câteva sute de lire pe lună lucrând foarte flexibil în jurul lui Will și Rosie și tocmai am alergat cu el. Cu ajutorul mamei și sub umbrela companiei, încrederea mea (și sprijinul pe care mi-l puteam permite copiilor și familiei) a crescut.

În cinci ani, am dezvoltat un venit de șase cifre construit în jurul faptului de a fi mamă singură acasă. După zece ani de muncă asiduă și determinare, am devenit proprietarul de afaceri numărul 1 în Marea Britanie și numărul 2 în lume.

Copiii mei sunt lumea mea și aș face orice pentru ei. Nu mi-am dorit niciodată să aleg între a avea succes sau a fi o mama cu normă întreagă. Le doream pe amândouă - și eram suficient de hotărâtă să le obțin pe amândouă!

Johanna Warme

Am avut o oportunitate, am profitat de ea și acum vreau să o transmit mai departe. . .

„Acum cinci ani mi s-a oferit o oportunitate. O femeie complet necunoscută pentru mine a făcut o prezentare a afacerii și am decis, după o oarecare ezitare, să dau o șansă atât produsului, cât și oportunității de afaceri. Habar nu aveam atunci că acceptasem o oportunitate unică, perfect adaptată mie. Am început să lucrez la scară mică. Primul meu obiectiv a fost să dobândesc câțiva clienți. Rețeaua mea de sănătate a crescut în scurt timp, deoarece câțiva dintre clienții mei mulțumiți au început să lucreze cu mine. Ceea ce a fost inițial intenționat ca o margine este acum meseria mea. Un job stimulant care mi-a adus calitatea vieții. Am libertatea de a-mi gestiona propriul timp (inestimabil pentru mine ca mamă a trei copii), șansa de a câștiga bani pe baza aportului meu de muncă, o oportunitate de a învăța și de a dezvolta prin seminarii interesante și de a crește prin întâlniri cu alți oameni și o stimă de sine sănătoasă și un corp și o minte care se simt grozav.

Sunt mândră că pot transmite și altora această oportunitate unică

Jayne  Leach este un lider mondial în industria de marketing în rețea, după ce a construit o afacere de mai multe milioane de lire sterline, care se întinde acum peste cincizeci de țări din întreaga lume și continuă să crească de la an la an.  Jayne a demonstrat, cu mentalitatea și etica de lucru potrivite, orice este posibil.

Ea spune,, Ceea ce am experimentat în ultimii douăzeci de ani a fost deloc incredibil, iar compania îmi depășește așteptările zi de zi. Nu numai că mi-a permis să-mi creez viața visurilor mele, dar m-a ajutat să devin persoana care sunt astăzi.”

Rolf Kipp, unul dintre cei mai buni câștigători în afacerile de marketing în rețea a atins pragul de 780.000 de dolari pe lună. Inițial, a lucrat cu jumătate de normă timp de aproximativ un an și jumătate, iar ulterior și-a găsit un viitor strălucit în lumea marketingului. El a ales ulterior această sursă secundară ca principal obiectiv al veniturilor, iar decizia a fost perfectă. Viitorul susține și el această decizie, iar realizările par a fi cea mai bună dovadă a unui astfel de act.

Emma Cooper  a fost ofițer de poliție, împreună cu soțul ei, cu normă întreagă la Greater Manchester Police înainte de a se alătura afacerii. A avut o carieră care este un exemplu a ceea ce este posibil în cel mai scurt timp posibil în network marketing. În doar trei ani și jumătate, Cooper a devenit multimilionar.

În doar șapte luni, venitul lui Emma Cooper de la afacere a fost de 14.500 de lire sterline, o cifră pe care perechea nu și-ar fi putut imagina niciodată, așa că au renunțat la poliția pentru a îmbrățișa pe deplin noua „afacere de rețea”. Emma Cooper are acum venituri din 15 țări diferite, ocupă locul doi în Marea Britanie și, spune că acum și-a descoperit adevărata pasiune, care este să îi ajute pe alți oameni să scape de roata hamsterului.